Belousovová: Matovič zo seba vyrába obeť a je vraj jediný spravodlivý bojovník „proti všem“
08 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Neregistrovaná ruská vakcína Sputnik V začína opäť polarizovať už zmierenú vládnu koalíciu. Igor Matovič sa dokonca kvôli nemu išiel do Ruska. Neuniklo to pozornosti expolitičky Anny Belousovovej, ktorá sa k tomu vyjadrila na sociálnej sieti.


Sputnik V priviezli na Slovensko s veľkou slávou 1. marca, lenže namiesto osláv sa tým odštartovala obrovská koaličná kríza. Situácia okolo ruskej vakcíny sa síce na chvíľu upokojila, teraz sa vody mútia opäť. Statusom na sociálnej sieti sa do nich vrhla aj Anna Belousovová.
Danko má vážneho konkurenta v klamstvách a prekrúcaní pravdy

Predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť nechápe, načo ide Matovič kvôli Sputniku do Moskvy. „Čo tam ide riešiť okrem svojho imidžu? Použitie Sputnika mohol už dávno vyriešiť doma na Slovensku. Napríklad aj odvolaním nekompetentnej riaditeľky ŠUKL,“ začína status Belousovová.

Podľa nej Matovič začal hrať ruskou kartou. „Zdá sa, že Danko, ktorý vystupuje ako obchodný cestujúci so Sputnikom, má vážneho konkurenta. Aj čo sa týka umenia prekrúcať pravdu, teda klamať. Znovu je on ten nevinný, ktorý chcel zachrániť Slovensko dovozom Sputnika, len nejakí ´oni´ mu bránia dokončiť dielo spasenia,“ píše ďalej expolitička.

„Tajomní ´oni´ jemu aj Krajčimu za to zoťali hlavu. ´Oni´ bránia použitiu Sputniku atď.“ pokračuje Belousovová, ktorá si vraj spomenula na jednu scénku z hry Radošinského naivného divadla, kde hlavný hrdina, ktorý prechádza spoločenskými režimami a mení sa z gardistu na presvedčeného komunistu až na eštebáka, vždy pri každej zmene hovorí to svoje. "To nie my! To ´oni´. To ´oni´ sú také strašné ´kujvyyyyyy´!“ opisuje istú pasáž Belousovová, podľa ktorej to „j“ je tam, lebo tento hlavný hrdina trochu ráčkuje. „Presne toto je celý Matovič. Vždy je zlý niekto iný, nie on,“ pridáva expolitička.

„Zločinci patria do basy, nie na úrad vlády!“ rozhorčene tvrdí Anna Belousovová
Vládna kríza sa síce včerajškom zrejme skončila, no pre Annu Belousovovú boj za pravdu nie. Expolitička totiž podala trestné oznámenie za tisícky mŕtvych, ktorých má táto vláda na svedomí. V statuse na sociálnej sieti sa preto rozhorčuje, že tí,... Čítať ďalej
29 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Šéfka ŠUKL mala byť pre Sputnik už dávno odvolaná z funkcie

Matovič však podľa Belousovovej zabudol dodať, že pre seba si vedel silou predsedu najsilnejšej koaličnej strany vybaviť ministerské kreslo. Pre seba vedel presadiť za premiéra svoju poslušnú bábku Hegera, ale nám tvrdí, teda že Sputnik pretlačiť nevie.

„Hlúpy mu uverí,“ smeje sa z expremiéra Belousovová. OĽANO má ministerstvo zdravotníctva, pod ktoré spadá ŠUKL. Už dávno mala byť podľa Belousovovej jeho šéfka po tom, čo predvádza okolo preverovania ruskej vakcíny Sputnik, odvolaná kvôli nekompetentnosti, neodbornosti a zaujatosti.



„Ale to by sa muselo niekomu chcieť ju odvolať! Ale to sa nechce, pretože potom by nemohol pán Matovič zo seba vyrábať obeť a dávať sa ľutovať masám ako jediný spravodlivý, tzv. bojovník ´proti všem´. To je podstata hier tohto neobyčajne nenormálneho človeka. On bude stredom vesmíru, on bude tým ´spasiteľom´, aj keď tu všetci pokapeme! Že gratulujem pani prezidentke k vráteniu tejto figúrky do hry,“ končí status šéfka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová.

Belousovová o Matovičovom statuse: "Toto môže len človek s narušenou psychikou"
Anna Belousovová svojsky komentovala Matovičov "svojrázny" status, v ktorom Kristovo učenie prirovnal k pandémii. "Ten človek skutočne nemá všetkých 5 pokope. Platíme zaňho príliš vysokú cenu," napísala. Čítať ďalej
05 | 04 | 2021 | Michal Filek