"Slovensko sa stáva mostom k agresii a médiá mlčia!" burcuje Anna Belousovová
07 | 04 | 2021 I Ivan Brožík
"Na východe Ukrajiny sa schyľuje k vážnemu konfliktu , ktorý zasiahne aj nás. Teda niečo sa chystá. Lepšie povedané, už je nachystané. Celé puzzle začína do seba zapadať ." Citát - Anna Belousovová.

V statuse na sociálnej sieti politička najskôr pripomína vyjadrenia amerického prezidenta Bidena po jeho inaugurácii. "Po nástupe do funkcie nový americký prezident namiesto poďakovania za gratuláciu nazval Putina vrahom. Nebola to náhoda a ani prerieknutie senilného starca. Bol to zámer !"

Belousovová: NATO presúva armádu na hranicu Ruska, tak kto komu hrozí?
Bývalá podpredsedníčka SNS Anna Beousovová sa pýta, pred kým chce vláda chrániť Slovensko na západnej hranici Ruska, keď tam presúva vojenskú techniku NATO. Napísala to na svojom facebooku. Čítať ďalej
14 | 12 | 2020 | Michal Filek


Reprofoto FB (@Anna Belousovová)

Lokaji USA

"V diplomacii sa niečo podobné hodnotí ako otvorený akt nepriateľstva a provokácie. V takmer všetkých krajinách bývalého socialistického tábora sa postupne k moci dostali oddaní stúpenci západnej ´demokracie´ a hlavne oddaní lokaji USA. Ktorí systematicky a zodpovedne, až otrocky plnia všetky úlohy svojich tútorov. Často v priamom rozpore so záujmami vlastných štátov." Píše Anna Belousovová.
Mediálne slúžky moci

"Mediálne sa už dlho Rusko vykresľuje ako hrozba a nepriateľ. A ako sa ukazuje, aj naša vláda radšej obetuje ďalšie tisícky ľudských životov, len aby sa ´nepokazil´ nimi vytváraný obraz Ruska . Veď o akom nepriateľovi môže byť reč , ak nám pomáha práve v čase, keď sa na nás naši tzv. spojenci opäť egoisticky vykašľali."

Na Belehrad padali bomby a "on" sa smial... Anna Belousovová o smutnom výročí
"Dnes uplynulo už 22 rokov od bombardovania Juhoslávie lietadlami NATO. Bola to najväčšia vojenská agresia na európskom kontinente od čias druhej svetovej vojny. NATO zaútočilo na zvrchovaný štát bez súhlasu Bezpečnostnej rady OSN, v rozpore s... Čítať ďalej
24 | 03 | 2021 | Ivan Brožík

NATO uzatvára kruh okolo Ruska

Anna Belousovová pripomína, že "už roky NATO sťahuje vojská do krajín Pobaltia a na Ukrajinu - okolo hraníc Ruska. Intenzita presunov vojenskej sily sa výrazne zvýšila od začiatku tohto roku. Odhadom okolo hraníc Ruska musí byť vojenská sila NATO v počte niekoľko desiatok, ak nie stoviek tisíc vojakov."
Obnovujú zmrazený konflikt

"Na východe Ukrajiny sa postupne obnovuje zmrazený konflikt. Začali sa prikladať polienka do ohňa za výraznej podpory médií, ktoré väčšinovo prinášajú ten ´správny´ pohľad naň. Začala sa mediálna vojna.
A netreba zabúdať, že v dnešnom modernom svete je práve ona predzvesťou skutočnej vojny !" varuje politička.
Výsmech nezávislosti informácií

"Médiá nás informujú o vraj jednostrannej agresii vojakov Novorossii, no neukážu zábery mŕtveho 5-ročného chlapca, ktorého zavraždil útok ukrajinskej armády na civilné ciele. Tzv. nezávislé médiá si už vôbec nepoložia otázku: Prečo by počtom omnoho slabšia armáda dvoch malých neuznaných republík zrazu začala útočiť na armádu Ukrajiny, ktorá má za sebou vojská krajín NATO ?! Nepredpokladám, že povstalecká armáda Novorossii sa rozhodla nasledovať osudy kamikadze."

Ukrajina sa spolu s NATO pripravujú na vojnu o Krym
V máji a júni má NATO v pláne uskutočniť najväčšie manévre od studenej vojny - Defender Europe 2021. Počas cvičení plánujú vypracovať obranné a útočné akcie vo východnej Európe a pobaltských krajinách. Z partnerských krajín sú aktívne zapojené... Čítať ďalej
06 | 04 | 2021 | Diana Zaťková

Blíži sa koniec Ukrajiny?

Anna Belousovová v závere textu pripomína: "V celom tomto kontexte treba veľmi vážne brať slová ruského prezidenta Putina, ktorý sa vyjadril, že sa už nebudú nečinne pozerať na vraždenie ruského obyvateľstva na východe Ukrajiny. A že prípadný otvorený konflikt v tejto oblasti bude znamenať koniec ukrajinskej štátnosti!
Začína byť horúco."
Slovensko - most k agresii

"Vždy som snívala o tom, že Slovensko bude MOSTOM, ktorý bude SPÁJAŤ Východ so Západom. Je hrozné, no stávame sa MOSTOM, ktorý slúži VOJNE . A také mosty väčšinou končia veľmi zle ...." Varuje politička Anna Belousovová na sociálnej sieti.

(Medzititulky red. HD.)

Ak sa Ukrajina nespamätá, výsledkom môže byť totálna vojna s Ruskom
Názor Paula Robinsona (Russia today) Čítať ďalej
05 | 04 | 2021 | Diana Zaťková