Beňová sa zapojila do psychotickej prestrelky Matoviča s Baťom: Na koho je strane?
10 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Niekdajší novinár Radoslav Baťo, ktorý robil poradcu prezidentovi Kiskovi, si vymieňa prostredníctvom Facebooku názory s premiérom Igorom Matovičom. Na prestrelku zareagovala europoslankyňa Monika Beňová, píše Plus jeden deň.


Manžel riaditeľky Štátneho ústavu na kontrolu liečiv Baťo po facebookovej prestrelke s Matovičom zverejnil premiérove osobné telefónne číslo. Považoval za istý druh humoru. "Bola to sranda, ale už mi to Facebook zmazal," napísal Baťo.

"V turnaji Rado Baťo vs. Igor Matovič som na strane Rada. Ako Lancelot sa postavil za svoju ženu proti patologickému egocentrikovi a klamárovi s mentálnou výbavou linolea," prejavila svoj názor na súčasného predsedu vlády europoslankyňa Monika Beňová.

Dvaja psychopati sa pustili do seba. Matovič odvracia útok liberálneho štváča
Robí ŠÚKL bohapustú politiku? Matovič odhalil možné pozadie „ospravedlnenia sa“ riaditeľky ŠÚKLu predsedníčke dozornej rady Európskej liekovej agentúry za jeho slová Čítať ďalej
09 | 03 | 2021 | Gabriel Matta


Matovič sa verejne ospravedlnil štátnej tajomníčke Ministerstva zdravotníctva SR. „Chcem sa týmto verejne ospravedlniť štátnej tajomníčke Ministerstva zdravotníctva Jane Ježíkovej za mimoriadne primitívne slová manžela riaditeľky Štátneho ústavu na kontrolu liečiv (ŠÚKL) Zuzany Baťovej. Verím, že jej blízky rodinný vzťah sa žiadnym spôsobom neprejaví na postoji ŠÚKL k vakcíne Sputnik V,“ čím narážal na jej manželstvo so spomínaným novinárom.



Následne Baťo napísal Matovičovi SMS správu: "Moju manželku si do huby neber, ty zbabelé psychopatické hovno."

Riaditeľka štátneho ústavu sa ospravedlnila šéfke EMA za Matoviča. Sám to zatiaľ nedokázal
Igor Matovič, ako je uňho zvykom, dnes opäť vyrobil Slovensku faux-pas, keď šéfku dozornej rady Európskej liekovej agentúry Christe Wirthumer-Hoche vyzval, aby začala pracovať 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Sám nebol doteraz ospravedlnenia... Čítať ďalej
09 | 03 | 2021 | Michal Filek