Silvia Kucherenko po zmenšení obrích pier: Takto vyzerá nenamaľovaná! (FOTO)
07 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Modelka a moderátorka Silvia Kucherenko (38) sa preslávila svojimi preplnenými perami. Keď si ich pred pár mesiacmi nechala rozpustiť, uvedomila si, že je sama so sebou viac spokojná. Prirodzenú krásu teraz propaguje, kadiaľ chodí. Fanúšikom dokonca ukázala tvár bez make-upu, píše Blesk.


Silvia Kucherenko, exmanželka odsúdeného podnikateľa Sergeja Kucherenka (51), sa z živej Barbie pomaly ale isto mení v osobu, akou bývala pred hromadou chirurgických a estetických zákrokov. Po zmenšení svojich povestných pyskov na tvári tiež obmedzila zvyčajne výrazné líčenie na decentnú vrstvičku.

"Ženy si dávajú zbytočne umelé veci a je to pravda. Častokrát je to na škodu (také tie komické úpravy mám na mysli), pretože to vyzerá presne komicky, len nie pekne a dobre. Čiže nechajte si poradiť, keď vám okolie povie, že to je už veľa," napísala Kucherenko pred časom a fanúšikovia s jej slovami súhlasili. Že neinklinuje k svojmu starému "umelému" ja, potvrdila fotografiou bez make-upu.

Instagram (@official_silviakucherenko)


"Piatok úplne prírodne. Keď nenakrúcam, tak vyzerám stále takto. Som lenivá sa líčiť (ani riasy - tie som už nemala poriadne dlho umelé). PS: Podstatné je, že sme spokojné samy so sebou," napísala Silvia k snímke.

Ženy Vila Rozborila: Rozvod kvôli nevere či randenie so Silviou Kucherenko!
V lete oslávi 4. výročie svadby s Alexandrou Novotnou. Predtým si však Vilo Rozboril vzal inú ženu, a to hneď dvakrát, píše portál Topky. Čítať ďalej
14 | 02 | 2021 | Timotej Dudka