Matovič so Sulíkom - babráci, ktorí za rok kompletne zlikvidovali Slovensko
07 | 03 | 2021 I sefredaktor



Najnovšie sa Matovič so Sulíkom sporia o to, kto komu nadáva vulgárnejšie, píše na sociálnej sieti opozičný poslanec Ľuboš Blaha. „Ja som nebol až taký vulgárny, ako Igor, keď som mu nadával,“ kričí Riško. A Slovensko krúti hlavou."













Keby mali šesť rokov, pokračuje Blaha, dôjde tatko, oboch preplieska poza uši a dá im zaracha. A presne to by si zaslúžili. Kvôli nim umierajú ľudia a ku dnu ide ekonomika.




Oni sa hrajú na stred vesmíru, okolo ktorého sa točí hneď niekoľko galaxií. Egá majú na prasknutie a ľudia sú im ukradnutí.




Od Sulíka ale zazneli dve veci, ktoré sú mimoriadne dôležité, myslí si Blaha: po prvé, povedal, že bude vetovať tvrdý lockdown o tri týždne. Z tohto sa môže rozhorieť ďalší smrteľný koaličný spor. " Aby bolo jasné - ak nebude tvrdý lockdown, Matovič zase vyznie ako úplný lúzer,"  tvrdí poslanec.





Druhá vec je ešte šialenejšia, pokračuje opozičný poslanec: Sulík v priamom prenose priznal, že na testy sa použila takmer štvrť miliarda eur a plus dvakrát toľko, ak sa ráta aj všetko okolo. Čiže – pól miliardy eur!


Ako sám Sulík pripustil, upozorňuje Blaha, za to sme mohli postaviť niekoľko nemocníc. Mohli sme zachraňovať ľudí. A namiesto toho sa tu robia kšefty, na ktorých si niektorí pakujú vačky.




Za toto mala okamžite nabehnúť NAKA na Úrad vlády, zdôrazňuje poslanec,  a zobrať ich jedného po druhom. "Ich testovanie zabíja ľudí, berie im slobodu a oni na tom zarábajú – to je šialené. Kšefty za pol miliardy a nikto nič nerieši?" apeluje.





"Títo babráci za jeden rok kompletne zlikvidovali Slovensko, ľudí nechali napospas, zbavili ich slobody a smejú sa im do očí," podčiarkuje Ľ.Blaha.