Rakúsko pozastavuje požívanie vakcíny AstraZeneca, kým nevyšetria úmrtie zaočkovanej sestry
07 | 03 | 2021 I editor01hd
Rakúsko pozastavuje vakcínu AstraZeneca proti Covid-19. Ide o preventívne opatrenie. Zákaz používania tejto očkovacej látky prišiel po tom, ako ňou bola zaočkovaná zdravotná sestra a následne zomrela. Informuje o tom portál RT.

Rozhodnutie rakúskych orgánov prišlo po tom, keď 49-ročná sestra v dôsledku zaočkovania utrpela vážnu poruchu zrážanlivosti krvi. K pozastaveniu používania vakcíny AstraZeneca prispel aj fakt, že jej prijatie spôsobilo 35-ročnej žene pľúcnu embóliu. Ide o vážne ochorenie, pri ktorom sa upchávajú pľúca krvnými zrazeninami. Pacientka sa z ochorenia ešte nezotavila.

Rakúske médiá hlásia, že obe ženy boli zdravotnými sestrami v meste Zwettl v južnom Rakúsku. Obe poškodené prijali vakcínu z tej istej dodávky AstraZeneca. Oficiálne miesta zatiaľ nepotvrdili priamu príčinnú súvislosť medzi vakcínou a oboma incidentmi. Pozastavenie jej používania zatiaľ označujú za preventívne opatrenie.

Kolumbijskú štúdiu o údajnej neúčinnosti Ivermektínu sponzorovali výrobcovia vakcín proti Covid-19
Výrobcovia vakcín proti Covid-19 - Janssen (Johnson and Johnson), Sanofi / Pasteur a GlaxoSmithKline sponzorovali štúdiu spochybňujúcu Ivermektín. Vedcom vyšlo, že tento liek je proti Covid-19 údajne neúčinný. Informáciu prináša portál... Čítať ďalej
07 | 03 | 2021 | Petra Demková