Matovičove šialené hry spôsobujú každý deň približne stovku mŕtvych ľudí
04 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Progresívne Slovensko sa ruka v ruke spolu so stranou Spolu iba tesne nedostali do parlamentu. Tam chceli zložiť koalíciu aj s hnutím Igora Matoviča. Dnes ho však za jeho vládnutie kritizujú a na sociálnej sieti vyzývajú na demisiu.


Strane Progresívne Slovensko v posledných prieskumoch rastú preferencie, a tak sa čím ďalej tým hlasnejšie zapája do kritiky vlády Igora Matoviča. No aj jeho samotného, cítiac šancu, že pri prípadných predčasných voľbách by sa dostali do parlamentu. Na odchod premiéra z funkcie vyzývajú aj v ich nateraz poslednom statuse.
Progresívne Slovensko vyzýva SaS a Za ľudí aby trvali na odchode premiéra z funkcie

Progresívci síce hneď v úvode píšu, že odchod Matoviča nie je o nákupe a dovoze vakcíny Sputnik, ale o jeho šialených hrách. „Naďalej trváme na tom, že Igor Matovič musí odísť zo svojej funkcie. Bez ohľadu na to, že Európska lieková agentúra začala priebežné hodnotenie vakcíny Sputnik V,“ konštatujú Progresívci. Dodávajú, že premiér každý deň rozohráva šialené hry bez dohody s akýmkoľvek partnerom, či už na Slovensku alebo v zahraničí.



„Preto aj naďalej vyzývame strany SaS a Za ľudí, aby sa nenechali jeho trikmi oklamať a trvali na odchode predsedu vlády z funkcie. Tieto jeho šialené hry spôsobujú každý deň približne stovku mŕtvych ľudí. To je stovka ľudských príbehov a stovka trúchliacich rodín. Pokračovanie Igora Matoviča vo funkcii premiéra je už ďalej neudržateľné,“ dávajú v závere svojho statusu progresívci jasný odkaz.

Božie mlyny sa roztáčajú: Progresívne Slovensko chce zvrhnúť Matoviča
02 | 03 | 2021 | sefredaktor