Vémola bol šťastný, keď ho Ceterová opustila. Lela pri rozhovore plakala
03 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

MMA bojovník Karlos Vémola je bezpochyby neprehliadnuteľný nielen vo svete športu, ale aj v šoubiznise. Rozchod s jeho partnerkou, slovenskou playmate Lelo Ceterovou, plnil titulné stánky časopisov, teraz však otvorene prehovorili, ako to naozaj bolo, píše portál Prima.


Rozchod snáď najznámejšieho českého MMA zápasníka a jeho partnerky Lely Ceterovej plnil titulné stránky a ani na sociálnych sieťach nešlo prehliadnuť, že sa nad rajom zatiahli mračná. Denníky Blesk a Sport ich exkluzívne vyspovedali a otvorili citlivé témy.
Podvádzal ju?

Karlos Vémola mal údajne matku svojej dcéry podvádzať a veľa sa písalo o ženách Lulu a Kristin. "Vôbec sa nechcem k tým metlám vyjadrovať," povedal redaktorom bojovník. A ani jeho snúbenica sa už nechce otáčať späť do minulosti a tvrdí, že sú s Karlosom šťastní a lásku si užívajú.

Impulzom k Lelinému odchodu mala byť fotografia, ktorú zverejnila žena menom Lulu. Odfotila sa v kúpeľni bojovníka, ešte keď spolu Vémola a Ceterová žili v jednom dome. "Je možné, že tu bola, že prišla s niekým z mojich kamarátov. Som známy tým, že sem chodí plno známych a ich priateľov. Tak tu asi bola a odfotila sa tu. Ja si to nepamätám," povedal v rozhovore Vémola, ktorý je šťastný, že má mamičku svojej dcéry zase doma.

"Kúpil si ťa," kritizujú fanúšikovia Lelu pod zamilovanými fotkami. Čo im odkázal Vémola?
Zápasník Karlos Vémola vybojoval srdce playmate Lely Ceterovej späť. Vzal ju na nákupy či romantickú dovolenku v Dubaji. Párik žiari šťastím, fanúšikovia ale predovšetkým Slovenke odkazujú, že ide z jej strany o faloš a že sa od neverného Karlosa... Čítať ďalej
14 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


Situácia bola však značne vyhrotená a sám bojovník priznal, že bol šťastný, keď sa Ceterová s ich niekoľkomesačnou dcérkou Lili z jeho domu odsťahovala. "Najprv som z toho mal paradoxne radosť," zveril sa Vémola, ktorý sa tešil na leto plné večierkov s priateľmi, do ktorých mu nebude nikto takzvane kecať.

Radosť zo single života sa nedostavila

"Potom som si uvedomil, že ma párty ani nebavia a sedel som tu sám a pozeral do steny. Zakázané ovocie najviac chutí. Keď tu Lela bývala, tak ma párty život bavil, keď tu nebola, vôbec ma to nezaujímalo. Bolo tu smutno," priznal Blesku otvorene.

Aj keď spolu Karlos s Lelou pravidelne komunikovali, oči mu otvorilo až to, že s ním nikto neoslavoval jeho úspechy a neradoval sa z nich práve ako jeho rodina. Bojovník uviedol ako príklad vyhraný zápas s Mikuláškom, ktorý oslávil nakoniec sám doma.

Karlos Vémola a Lela Ceterová hlásia návrat! Moja najväčšia výhra, odkázal zápasník
MMA zápasník Karlos Vémola (35) sa v poslednej dobe raduje z obdobia plného úspechov. Po tom, čo sa mu pred pár dňami podarilo vyhrať súboj a súpera Václava Mikuláška zničil za neuveriteľné dve minúty v prvom kole, sa mu domov vrátila priateľka a... Čítať ďalej
11 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


"Hneď deň po tom mala Lela vlastné vianočné fotenie, kde som videl na Instagrame len ju a Lili. To bol smutný pocit, že bolo prvé vianočné fotenie bez otca," pokračoval Vémola, pričom sa podľa denníka Lela dojatím rozplakala.
Všetko má svoj význam

"Ja som ho stále milovala, v podvedomí som stále vedela, že to chcem dať dokopy. Všetko ale má nejaký význam," zverila sa Lela, ktorá potvrdila, že ich vzťah je teraz silnejší a obaja získali novú energiu a náhľad na život. "Rozhodne došlo k prehodnoteniu priorít. Náš vzťah predtým vôbec nefungoval a boli sme si istú dobu cudzí. Teraz je všetko inak," doplnil Vémola, ktorý svoju priateľku nedávno požiadal o ruku a nechal si jej nahú podobizeň vytetovať na biceps ľavej ruky.

Vémola odrovnal Mikuláška za 125 sekúnd. Smrdel dymom, povedal o rivalovi
Dlhé mesiace sa vyhrážali a urážali na sociálnych sieťach. Teraz sa MMA zápasníci Karlos Vémola (35) a Václav Mikulášek (32) stretli tvárou v tvár v klietke. Z duelu vyšiel ako víťaz prvý menovaný, ktorý Babu Jagu "zaškrtil" po 125 sekundách,... Čítať ďalej
06 | 12 | 2020 | Timotej Dudka