Hudobník Greksa Korčokovi, Dostálovi a Osuskému: Vaše vyjadrenia majú cenu mokrého prdu
02 | 03 | 2021 I Petra Demková

Vždy priamy Marián Greksa sa opäť vyjadril jasne. Koaličným politikom, korí majú problém s nákupom Sputniku V, ale jediné na čo sa zmohli, je plakať na Facebooku odkazuje, že ak neurobia razantný krok a nevystúpia z koalície, ich vyjadrenie má cenu „mokrého prdu“.


Greksa adresuje vyjadrenie na sociálnej sieti v prvom rade ministrovi zahraničných vecí, Ivanovi Korčokovi. „Vážený pán minister zahraničných vecí Ivan Korčok. Myslím si, že ak nesúhlasíte s Matovičovým dovozom Sputnika (vyjadrili ste sa aj písomne), ktoré je v priamom rozpore s proamerickou politikou, ktorú presadzujete, chlapské a čestné by bolo odstúpiť na znak nesúhlasu. Ináč sú to len reči špinavej špongie,“ napísal Greksa.

Hudobník Greksa o Milanovej: chuderka, nula, ktorá sedí na stoličke ministerstva kultúry
Hudobníci majú už „ničnerobenia“ Ministerstva kultúry, ktoré by im malo pomôcť preklenúť krízu, plné zuby. Finančná pomoc neprichádza ani po mesiacoch. Teraz sa rozohnil aj hudobník a mestský poslanec Marián Greksa. To, čo odkázal ministerke, sa... Čítať ďalej
20 | 01 | 2021 | Petra Demková


Následne sa obrátil na známych parlamentných priateľov USA. „Páni z OKS Dostál a Osuský. Váš nesúhlas s včerajšou partizánskou akciou vášho koaličného premiéra by mal vážnosť vtedy, ak by ste ako váš kolega poslanec ex Za ľudí Valášek, vystúpili z koalície. Ináč má vaše písomné vyhlásenie cenu mokrého prdu v gatiach,“ nebral si servítku hudobník.

Následne sa pýta, či nákup ruskej vakcíny prekáža ministrovi obrany. Ten totiž akosi podozrivo od pondelka mlčí. „A čo na to hovorí náš obľúbený proamerický lobbista č. 1, ministrík obrany Naď?“ pýta sa Greksa.

„A vôbec. Vy všetci koaliční poslanci a členovia exekutívy. Nesúhlas s premiérovým výčinom sa neukazuje kecami, ale vystúpením z koalície. Ak ovšem nevyhráva plat,“ zakončil svoj príspevok na Facebooku Marián Greksa.

Minister zahraničia Korčok považuje účasť svojho šéfa Matoviča pri prílete Sputnika za nevhodnú
01 | 03 | 2021 | sefredaktor