Povedzte sexu áno hneď ráno! Budete krajšia a štíhlejšia
25 | 02 | 2021 I Marek Molnár

Sex krátko po zobudení je dokonalou činnosťou k začatiu krásneho dňa, pričom má na náš organizmus a imunitu veľmi pozitívny vplyv, píše portál Blesk.


Keď sa pri prvom ohlásení budíka pekne pritúlite k svojmu milovanému partnerovi, môžete sa postupne zobúdzať jemným trením a pohybmi. Uvidíte, že predstavivosť a vášeň čoskoro začnú zrýchľovať váš tep a na spanie už ani nepomyslíte. Nie je nič lepšie ako začať deň orgazmom.

Zlepšuje náladu

Endorfín, čiže hormón šťastia, určite poznáte. Uvoľňuje sa do tela práve pri sexe a spôsobuje dobrú náladu. Navyše vás poriadne nabije energiou, z ktorej budete čerpať minimálne do popoludňajších hodín. Môžete tak s pokojom vynechať kávu, a prospieť tým svojmu zdraviu.

Znižuje stres

Podľa výskumov, ktoré vykonávali škótski vedci, je vďaka sexu možné znížiť stres až o polovicu. Navyše kvalitný a pravidelný sexuálny život udržuje pravidelný krvný tlak. Ak vás teda počas dňa čaká dôležité rokovanie alebo napríklad stretnutie so svokrou, neváhajte a vrhnite sa na svojho partnera.

Robíte tiež tieto chyby pri sexe? Poradíme vám, ako to napraviť!
Ešte stále existuje veľa žien, ktoré si sex úplne nedokážu užiť a možno si ani neuvedomujú, prečo to tak je. Sex prežívame trošku inak než muži, aj keď to tiež neplatí pre všetkých, píše portál Blesk. Čítať ďalej
24 | 02 | 2021 | Marek Molnár


Prospieva kráse

Uspokojenie a radosť z ranného orgazmu sa vám viditeľne usadí v tvári. Rozžiari vám oči a rozšíri úsmev, takže budete ihneď vyzerať krajšie. Má tiež priaznivý vplyv na pleť a vlasy. Počas sexu totiž dochádza k zvýšenému prekrvovaniu a tvorí sa kolagén a estrogén, teda je pleť pružnejšia a vlasy rastú rýchlejšie.

Nahradí cvičenie

Ak sa každé ráno prehovárate, aby ste začali deň rozcvičkou, skúste ju vymeniť za ranné milovanie. Počas sexu sa totiž kalórie pália jedna radosť, a obzvlášť hneď ráno. Za tridsať minút sexu spáli žena okolo deväťdesiat kalórií. A priznajme si to, sex je určite príjemnejšia činnosť ako cvičenie!

Sex v sprche: Máme pre vás pár tipov, aby ste si ho užili
Je fakt, že sex v sprche je oveľa náročnejšia disciplína, než by sa mohlo zdať z romantických komédií alebo pornofilmov, avšak my tu máme pre vás pár tipov, aby ste to zvládli aj vy, píše portál Blesk. Čítať ďalej
21 | 02 | 2021 | Marek Molnár