Sex v sprche: Máme pre vás pár tipov, aby ste si ho užili
21 | 02 | 2021 I Marek Molnár

Je fakt, že sex v sprche je oveľa náročnejšia disciplína, než by sa mohlo zdať z romantických komédií alebo pornofilmov, avšak my tu máme pre vás pár tipov, aby ste to zvládli aj vy, píše portál Blesk.


Sex v sprche môže byť naozaj skvelý, je to taká spontánna rýchlovka a občas je to jediné miesto, kam vám nelezú deti! Vďaka týmto tipom bude sex v sprche naozajstným potešením a tiež oveľa bezpečnejší.

Vyhnite sa olejom, ale nezabudnite na lubrikačný gél

Hoci používanie oleja na nahé telo môže znieť lákavo, v tomto prípade a v tomto prostredí, ktoré sa kvôli nemu zmení v klzisko, to nie je dobrý nápad. Avšak lubrikačný gél je niečo iné. Aplikujte ho na seba i svojho partnera predtým, než vstúpite do sprchy, aby ste eliminovali riziko pošmyknutia.

Mali ste sex s iným? Toto sú pravidlá, ktoré vám pomôžu udržať vzťah
Nevera vo vzťahu je v dnešnej dobe bohužiaľ na dennom poriadku. Nemôžeme všetko hádzať len na mužov, pretože ani my ženy v tomto smere nie sme nevinné. Keď sa spýtate svojich kamarátok, ktorá z nich aspoň raz v živote podviedla svojho partnera,... Čítať ďalej
19 | 02 | 2021 | Marek Molnár


Použite protišmykovú podložku

Ak nemáte naozaj dobré zdravotné poistenie, bude bezpečnejšie zaobstarať si do sprchy protišmykovú podložku. Teda špeciálne pre tieto prípady. Veď len to, že sa budete celý čas strachovať, vám bude brániť vo vyvrcholení.

Správne namierte sprchu

Ak si prestanete so sprchou hrať a zavesíte ju na držiak, potom rozhodne namierte prúd vody smerom na váš alebo partnerov chrbát. Určite nechcete, aby vám mierila na tvár alebo hlavu, pretože akonáhle sa poddáte vášni, môže vám v nečakanom momente voda natiecť rovno do pusy - alebo ju nebodaj vdýchnete, a to naozaj nie je nič príjemné.

Poriadne sa namydlite

Jemné, hladké a kĺzavé dotyky, ktorými prechádzate po partnerovom tele namydlenými rukami, sú veľmi uvoľňujúce a relaxačné. Tento pocit je obojstranný a je veľmi vzrušujúci, keď postupujete od tých najmenej citlivých miest až k tým najintímnejším partiám. Veľakrát je tento spôsob sexuálneho dráždenia účinnejší než samotná penetrácia.

Sex so staršou ženou! Muži priznali, prečo je to lepšie ako s mladšou!
Máte štyridsať či päťdesiat a prejavuje o vás záujem muž, ktorý je o dosť mladší? Možno budete prekvapená, ale nie je to nič neobvyklé, píše portál Blesk. Čítať ďalej
20 | 02 | 2021 | Marek Molnár