Zvláštne dokonalý prehľad kresťana Alojza Hlinu o erotickom filme Deväť a pol týždňa

Eroticky ladený film Deväť a pol týždňa pripomína bývalému predsedovi KDH Alojzovi Hlinovi to, ako premiér hodnotí boj vedcov s koronavírusom. Názor na vec vyjadril statusom na sociálnej sieti.


Premiér Matovič na tlačovke porovnával výsledky stúpania počtu mŕtvych odvtedy, čo si boj s koronavírusom zobrali do rúk vedci. Za deväť a pol týždňa im vraj krivka mŕtvych narástla prudko hore. A práve toto číslo 9 a ½ nahralo Alojzovi Hlinovi na smeč.
Matovič sa zúfalo obviňuje iných

„Baby, vyzleč si kabát. Pomaly. A vyzuj si topánky. To je striptízová scéna z filmu Deväť a pol týždňa. Freud je neúprosný, podvedomie neoklameš. 66 dní lockdownu sa Matovičovi spojilo s filmom 9 a pol týždňa. Pre neho je na to jednoduchý výpočet a ten výpočet sedí, tak ako sedia Matovičove grafy. 66 dní je 9 a pol týždňa a taký je predsa aj film. Premostené,“ píše vraj konzervatívny demokrat Hlina.

Podľa neho sú to myšlienkové pochody nášho premiéra v týchto dňoch. „Film Deväť a pol týždňa je v zásade kultový s pamätnou scénou striptízu za žalúziami. A striptíz robil aj Matovič na svojej ďalšej sólo tlačovke. On však nechutne, lacno, primitívne. Odhaľoval sa, aký je manipulátor, klamár a podvodník. Odhaľoval, že kráľ je nahý,“ dodáva expredseda kresťanských demokratov.



 

 

Hlina v statuse poukázal aj na to, ako sa Matovič zúfalo snaží dokázať svoju nevinu a vinu všetkých ostatných. „Vinu už notoricky známeho masového vraha Sulíka, ale aj neschopných babrákov-vedcov a lekárov, ktorým riadenie pandémie koncom minulého roka vraj odovzdal a oni to samozrejme nezvládli,“ smeje.

Hlina rozoberá, čo všetko Matovič chcel, ale nemohol, lebo však Sulík a nedostatok testov. „My sme v tom čase mali viac ako 7 miliónov testov. Ak hovorí, že sme ich nemali, tak kde sú? Ukradol ich niekto? Premiér klame, podvádza a ja sa čudujem, že tým jeho fabuláciám ešte niekto verí. Matovič zlyhal a je zodpovedný za smrť tisícov našich občanov,“ pokračuje.
Ak už nič nepomáha, sex vždy zaberie

A čo píše v závere vraj kresťanský demokrat Hlina? „V politike, žiaľ, platí, a v dnešnej dupľom, že ak už nič nezaberá, sex vždy zaberie. Keď sa situácia úplne vymkne z rúk, Matovič príde s odhalením spiknutia homosexuálnej lobby, ktorá bude pripravovať prevrat spolu so Smerom, či Hlasom. A on tak, ako pred voľbami 2020, bude patetickým hlasom pred Bonaparte rozprávať, že homosexuálom neustúpi. A čo my? Nechá sa niekto znova oklamať?“ končí svoj prazvláštny status Hlina.

Alojz Hlina šokuje: Porovnáva stoporený úd (falus) Borisa Kollára s demokraciou!
Alojz Hlina sa stal v posledných mesiacoch veľkým kritikom vlády a jej predstaviteľov. Ani na Valentína si neodpustil kritiku do jej radov, tentokrát naozaj originálnu, ktorú zverejnil na sociálnej sieti. Čítať ďalej
14 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik