Vám švitorí? Ja ich zabijem! Zahlásila na synov Bittó Cigániková počas živého vysielania
23 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Jana Bittó Cigániková sa rozhodla, že ako poslankyňa že svojím priaznivcom venuje nejaký čas živým vysielaním na sociálnej sieti. Na to, čo sa jej stalo hneď v úvode však zrejme hneď tak skoro nezabudne nielen ona. Ani tí, pre ktorých vysielala.


Živé prenosy bývajú zradné, pretože sa počas nich môže udiať čokoľvek. Zaujímavá situácia sa stala počas živého prenosu na sociálnej sieti aj poslankyni SaS Jane Bittó Cigánikovej, informuje ereport.sk.
Problémy pred obrazovkou robil najskôr pes, potom obaja synovia

Na sociálnej sieti sa Jana Bittó Cigániková rozhodla každú nedeľu podvečer venovať hodinku svojim fanúšikom, a tak zo svojho domova spúšťa živé vstupy, do ktorých sa môžu zapájať aj diskutujúci. Na úvod sa musela popasovať s technickými problémami. No to, čo prišlo potom, zrejme nečakala ani v tom najbujnejšom sne.

Po chvíli sa totiž okolo Cigánikovej začal motať jej pes. „Ivy, ty čo tam robíš? Vypáľ odtiaľ. Choď na miesto!“ zvolala Cigániková na svoju dogu, ktorá sa jej však votrela rovno do obrazu. Neskôr političku pri „streamovaní“ vyrušil jeden z jej synov, ktorý bol hladný a prišiel si do kuchyne pre buchty. „Nikinko, nedá sa to urýchliť? Keď si si to nevšimol, tak streamujem,“ upozornila syna Cigániková, ktorej sa nepáčilo, že veľmi šuchoce

A tým akoby odštartovala ďalšie nepríjemnosti, pretože onedlho došiel aj jej druhý syn a spolu s bratom začali mamu „štengrovať“. „Vám už fakt švitorí? Vy mi neviete dať hodinu času, aby som mohla streamovať? Čo potrebuješ teraz? Čo je Tomáš? Nie je to vtipné,“ rozčuľovala sa Bittó Cigániková.

„Chápeš, že sa na to pozerá celé Slovensko? Utekaj, nestoj tam! Vyleť holúbok. Fakt ma to ruší, choď niekam, prosím ťa. Ja ich zabijem,“ dodala napokon už zúfalá mama dvoch chlapcov (Link TU).

Tínedžer Fico či polonahá Cigániková: Tieto fotografie slovenských politikov vás dostanú do kolien!
Na internete dnes nájdete takmer všetko. To si dobre uvedomujú aj niektorí admini rôznych komunít, zábavných účtov alebo stránok. Jedna z nich sa zaoberá archívnymi fotografiami slovenských politikov, ktoré dokážu "odrovnať" nejedného Slováka. Veď... Čítať ďalej
22 | 02 | 2021 | Timotej Dudka

Výmena premiéra ako „manažéra“ koronakrízy by určite pomohla

Predsedníčka zdravotníckeho výboru sa počas živého prenosu vyjadrovala k rôznym témam. Bittó Cigániková totiž stále trvá na tom, že by koronakrízu na Slovensku mal manažovať niekto iný ako premiér. „Pomohlo by to objektivite, rozhodovaniu na základe faktov, a nie emócií. A určite by to pomohlo koaličným vzťahom. Ale podstatné je, že by to veľmi pomohlo ľuďom. Aj komunikačne by to bolo lepšie zvládnuté. Ľudia by dostávali včas informácie. Myslím si, že opatrenia by boli rozumnejšie, boli by asi viac vyvážené. Určite by to mal byť niekto, kto len tak nepodľahne premiérovi a kto má manažérske schopnosti a zároveň by mal vedieť krízovo komunikovať, alebo mať k dispozícii takúto pomoc,“ skonštatovala poslankyňa.

Nikoho osobne nemenovala. Je totiž presvedčená, že ak by niekoho uviedla, tak premiér Igor Matovič by ho naschvál nepoveril riadením. Iného človeka si vie predstaviť aj na poste ministra zdravotníctva, no ani tentokrát nechcela uviesť žiadne konkrétne mená.

Bittó Cigániková: Jediným problémom koalície je povaha premiéra
SaS nie je stranou, ktorá by hneď utekala z bojiska. Odchodom z koalície by sa situácia na Slovensku nezlepšila. Jediným problémom koalície je povaha premiéra Igora Matoviča (OĽANO). Uviedla to predsedníčka Výboru Národnej rady SR pre zdravotníctvo... Čítať ďalej
16 | 01 | 2021 | tasr