Matovičova manželka k jeho údajnej nevere s exministerkou Kalavskou: V dnešnej dobe treba mať studenú hlavu
23 | 02 | 2021 I Timotej Dudka
Verejnosťou rezonujú klebety o premiérovi Igorovi Matovičovi a bývalej ministerke zdravotníctva Andrey Kalavskej, s ktorou v minulosti úzko spolupracoval. Na údajnú neveru najnovšie pre portál ereport.sk zareagovala aj premiérova manželka Pavlína Matovičová.

 „Počula som, že s pani Kalavskou má techtle mechtle. V dnešnej dobe treba mať studenú hlavu. Zvažovať a nie všetkému sa venovať, lebo to je zbytočná strata času,“ uviedla ohľadom nevery Pavlína Matovičová pre eReport.sk. Upozornila, že k rozvodu určite nedôjde. ,,To nie, kde by našiel takú dobrú ženu ako som ja?  Nikde,“  dodala.


Andrea Kalavská podala demisiu v decembri 2019 potom, čo vláda stiahla z rokovania rozsiahlu reformu nemocníc, na ktorej pracovala dlhé mesiace. Aj napriek tomu, že sa stala exministerkou rezortu zdravotníctva, v prvej vlne pandémie koronavírusu bola súčasťou pandemickej komisie a Matovič ju pred prezidentkou označil za svoju poradkyňu.

Počas druhej vlny sa rozhodla ísť do prvej línie. Pracuje na internom oddelení na Kramároch v Bratislave. Je prekvapením, že sa až v tomto období začali šíriť fámy, že premiér udržuje mimomanželský vzťah s bývalou členkou opozičnej strany Smer-SD.