Erik Kaliňák: "Môj strýko fúkal cukor, ja som fajčil trávu a Pellegriniho by som dal dolu"
23 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Neuveriteľné! Podpredseda Smeru-SD Erik Kaliňák v živom vysielaní na sociálnej sieti Instagram prezradil šokujúce informácie o sebe aj svojom strýkovi Robertovi Kaliňákovi, informuje ereport.sk.


V živom vysielaní, ktoré prebiehalo v podobe rozhovoru medzi synovcom exministra vnútra a adminom jednej z internetových zábavných stránok, mali ľudia o zábavu postarané. Úroveň rozhovoru však nebola veľmi formálna. Erik Kaliňák mal pivo v ruke a zároveň sa kúpal vo vani. Admin pre zmenu kládol mladému podpredsedovi Smeru otázky počas toho, ako si vylieval pivo na hlavu či vykonával potrebu na toalete.

„Myslíš si, že tvoj strýko je minister futra už navždy?” Padla otázka smerom k mladému politikovi. „Takže je minister futra a fúkal kokaín?” spresnil otázku admin. „Ehhhhmm, kokaín nefúkal ani žiadnu inú drogu okrem cukru,” odpovedal mu Kaliňák. Na čo dostal spätnú otázku, ako si môže byť taký istý.  „Neviem, ale ako ho poznám, tak nikdy som nemal tú príležitosť ho vidieť fúkať. Čo neznamená, že nefúkal, ale proste nemám tú skúsenosť,” odpovedal Kaliňák zvláštnym spôsobom. Následne sa priznal, že on takisto nemá skúsenosti s tvrdými drogami, ale marihuanu už fajčil.

Erik Kaliňák: Len za pondelok stihla vlády vyrobiť štyri škandály
Podpredseda Smeru Erik Kaliňák v statuse na sociálnej sieti zverejnil obrázok s titulkami škandálov vládnej koalície, ktoré stihla vyrobiť len za jeden deň. Diskutujúci sa následne pustili do vlády Igora Matoviča. Čítať ďalej
10 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik


Pri inej otázke Kaliňák objasnil, že ho do školy nevodil ani jeho strýko Robert Kaliňák, ani expremiér Robert Fico. „Rovnako ako ty som žil v dobe, keď média hovorili o tom, že sa za čias Smeru kradne, kradne a kradne, takže si nedovolím tvrdiť, že sa nekradlo. Ale nemám hmatateľné dôkazy,” odpovedal prekvapivo podpredseda Smeru.

Naozaj "na telo" otázky však padli až o niečo neskôr. Nimi admin narážal na orientáciu synovca exministra vnútra. Spýtal sa ho totiž, či si myslí, že je poslanec NR SR Peter Pellegrini pekný. „Myslím, že Pelle je najkrajší,” odpovedal so smiechom. „Takže by si ho dal dolu?” Pokračoval v bizarnej konverzácii admin. „Možno, keby som inak orientovaný, tak prečo nie,” uzavrel Erik Kaliňák.

Erik Kaliňák usvedčil Igora Matoviča, že jeho vláda nakupovala testy od vopred vybranej firmy
22 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová