Erik Kaliňák usvedčil Igora Matoviča, že jeho vláda nakupovala testy od vopred vybranej firmy
22 | 01 | 2021 I Aneta Leitmanová
Podpredseda Smeru Erik Kaliňák usvedčil premiéra Igora Matoviča z toho, že vláda nakúpila testy od dopredu vybranej firmy. Potvrdzuje to video uverejnené na sociálnej sieti.

Mladý sociálny demokrat zavesil na svoj facebookový profil krátke video z relácie Face to Face portálu refresher.sk. Premiér Matovič seba, ministra hospodárstva Sulíka a celú vládu usvedčuje z toho, že testy nakupovali od vopred vybranej firmy, a teda s veľkou pravdepodobnosťou porušili zákon o verejnom obstarávaní.

O Sulíkovi Matovič doslova povedal: "On tu sedem týždňov tvrdil, že sa to nedá nakúpiť priamo a nakoniec to nakúpil priamo. A nakoniec to nakúpil priamo od dopredu vybranej firmy."

"Keď potvrdíš, čo si celé Slovensko myslelo. A teraz čakám, ako toto Igorove biznisové priznanie obháji Transaprency International Slovensko," ironicky komentoval nákup testov Erik Kaliňák.

"Už se perou" -Sulík podáva trestné oznámenie na Holého spolupracovníka
Richard Sulík začal dávať o sebe najavo, že v koalícii existuje. Podal trestné oznámenie na Marcela Slávika, človeka blízkeho podpredsedovi vlády pre legislatívu a strategické plánovanie Štefanovi Holému. Čítať ďalej
21 | 01 | 2021 | Ivan Brožík