Drobová po covide: "Autority sa o nakazených vôbec nezaujímajú!"
23 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Riaditeľka módnej televízie a niekdajšia prezidentská kandidátka Gabriela Drobová má najhoršie za sebou. V príspevku na Instagrame opísala, ako prežila COVID-19.Zamyslela sa aj nad tým, prečo sa o ňu úrady vôbec nezaujímali a ako to majú zvládnuť pacienti, ktorí nemajú nikoho okolo seba.


"Po trinástich dňoch konečne vládzem niečo napísať. Ešte stále zoslabnutá, ale nedá sa to ani len porovnať so stavom, ktorý som mala minulý týždeň," začala Drobová. Opísala aj podrobný spôsob liečby. "Ivermectin (ktorý sme museli kúpiť v Rakúsku, lebo u nás bol nezohnateľný) mi nasadili hneď pri prvých príznakoch, k tomu Isoprinosine, obrovské dávky Déčka, céčko a zinok," upresnila.



Následne si riaditeľka TV Fashion uvedomila "ľahostajnosť" úradov, ktoré ju podľa jej slov nekontaktovali a nevyzisťovali základné informácie ohľadom jej priebehu.

"Za tých 13 dní ma nikto z oficiálnych autorít nekontaktoval, nezisťoval, s kým som sa stretla, nekontroloval, či dodržiavam karanténu a už vôbec neriešil, či niečo nepotrebujem. Opačným smerom sa nedá dovolať na žiadne oficiálne linky. Žijem v Bratislave, mám okolo seba rodinu a kamarátov, takže mi pomohli, nechali pred dverami lieky, jedlo, volali, zaujímali sa. Neviem si predstaviť, že tak ako ja zostane doma s Covidom a jeho zlým priebehom niekto, kto nikoho nemá. Nikam sa nedovolá, nevládze a jediné, čo mu povedia, zostaň doma a vydrž. Odkiaľ má taký človek vedieť, aké lieky si nasadiť? Ako postupovať? A hlavne, ako si to ma zabezpečiť?!" pýta sa rozhorčená Drobová.

"Primárna starostlivosť sa na Slovensku strašne zanedbala a ja sa nečudujem, že je v nemocniciach peklo. My Slováci sme zvyknutí vydržať pokiaľ vládzeme. Takže človek aj vo veľmi zlom stave doma drží, lebo mu to tak nakázali.. až kým nie je neskoro. A pritom by stačil jeden telefonát. Dávajte si na seba pozor a zostaňte zdraví," uzavrela.

Saková na seba ušila búdu: Uťahuje si z nej celý internet!
Bývalá ministerka vnútra Denisa Saková na seba ušila riadnu búdu. Alebo aspoň admini jej stránky, ktorí jej "zdokonalili" fotografiu pomocou retušovania. Zabudli však na to, že na stránke sa stále nachádza originálna snímka a na porovnanie... Čítať ďalej
23 | 02 | 2021 | Timotej Dudka