Belousovová: Matovič je nechutný, arogantný psychopat. Všetci sú hlúpi, len on je najmúdrejší
23 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Bol to naozaj ostrý výstup. Bývalá poslankyňa NR SR Anna Belousovová na sociálnych sieťach nešetrí kritikou voči krokom Matoviča. Do čerta však poslala celý vládny kabinet, informujú Topky.



"Čo tak urobiť cez FB referendum o ukončení volebného obdobia?! Odpoveď by bola jednoznačná: Vypadnite už konečne do čerta!" domnieva sa Belousovová.
"Včera bolo neskoro. Všetko ste pokašľali. Sme "víťazi" v počte zomretých!! No vďaka absencii svedomia to s Matovičom a spol ani nehne," nešetrí expolitička kritikou.
„Jeho nezaujíma tých 6 577 mŕtvych, ktorých má na svedomí. Jeho zaujíma len on sám! Nechutný, sebastredný, arogantný a cynický sociopat, ktorý okrem seba nemá rád nikoho... Všetci okolo sú hlúpi, len on je najmúdrejší a všetci mu krivdia,“ zdôrazňuje Belousovová.




Práve Matovičovi venovala pred desiatimi rokmi Belousovová facku priamo v parlamente . Tento útok bol dohrou Matovičovho periodiku, v ktorom ju necitlivo nazval "Ančou".

Keď sa Belousovová opýtala Matoviča osobne, či to písal on, po kladnej odpovedi ho fyzicky napadla. Matovič tento výstup podrobne opísal aj v relácii Adela show. Belousovová to zas odôvodnila tým, že chcela Matovičovi pripomenúť, ako sa má k ženám správať.

Matoviča nevyfackala iba Belousovová. Pozrite sa, akú facku dostal od Adely v roku 2010! (VIDEO)
Premiér Igor Matovič sa zapojil do niekoľkých sporov či dokonca fyzických konfliktov s politikmi už pred viac ako dekádou. Aj tie boli predmetom debaty v relácii Adela Show, do ktorej ho známa moderátorka pozvala ešte ako poslanca NR SR v roku... Čítať ďalej
25 | 01 | 2021 | Timotej Dudka