Ako zarobiť na korone: prvý účes po lockdowne za 422 eur
23 | 02 | 2021 I sefredaktor
Preklad: Redakcia HD 22/02/2021

 

Nemecký kaderník využil očakávaný prudký nárast záujmu o kadernícke služby a vydražil svoj prvý účes po plánovanom otvorení salónu na eBay.Uviedol Tsargrad.tv. 

Nemecký kaderník Andreas Nuissl prišiel na to, ako na covid epidémii zarobiť. Začal prijímať objednávky na svoj prvý účes po zrušení lockdownu. Najnedočkavejší zákazník je zaň ochotný zaplatiť až 422 eur!

Nuissl sa rozhodol využiť očakávaný prudký nárast dopytu po kaderníckych službách. K nemu zrejme dôjde hneď, ako nemecké úrady zrušia úplné uzamknutie krajiny. Zverejnil preto ponuku prvého oficiálneho účesu na eBay.

Predpokladaný termín je 1. marec. Záujemca musí prísť na 8. hodinu ráno. Pôvodná otváracia cena bola 288 eur. Postupne sa ale vyšplhala až na 422 eur. Napriek vysokej cene bol o službu veľký záujem. Víťazom „dražby otváracieho účesu“ po lockdowne sa stal nedočkavý 43-ročný muž. Zjavne ho neodradila ani vysoká cena.

Šikovnému nemeckému kaderníkovi sa navyše okrem toho podarilo zozbierať i 1 300 eur ako dary pre pomoc deťom. Peniaze plánuje odovzdať jednej z charitatívnych organizácií.

Nemecké úrady koncom minulého roka zaviedli najtvrdší lockdown v histórii krajiny. Následne sa 10. februára rozhodli predĺžiť uzamknutie až do 7. marca. Kadernícke salóny ale môžu začať pracovať za predpokladu dodržania hygienických predpisov už 1. marca.