Dcéru Polákovej odmietajú pustiť na maturity! Minister Gröhling však žiakom ako ona pomôcť nevie
19 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Rozhorčená moderátorka Adriana Poláková zalarmovala všetky možné inštitúcie. Jej dcéru totiž nechcú pustiť k maturitným skúškam, informuje Nový Čas.


Markizáčka a pekárka cukroviniek Poláková rieši závažný problém s dcérkou Luciou. Kvôli pretrvávajúcej pandemickej situácii ju odmieta pustiť do školy, ktorú už otvorili. Jej vedenie však zrušilo online výučbu. Lucka sa nemá ako zapojiť do procesu vyučovania, čo má vážny následok. Nechcú ju totiž pustiť k maturitným skúškam!

„Vláda povolila otvoriť školy, ale ako mi povedali na ministerstve školstva, neurčili, čo so žiakom, ktorý odmietne ísť do školy, pretože je situácia, aká je. Čo v takomto prípade. A doslova mi povedali, že tento istý problém majú aj žiaci, ktorí sú v karanténe. Aj to sa im ráta ako absencia,“ uviedla moderátorka. Riaditeľka školy rozhodla, že žiaci s absenciou výučby, či už z dôvodu strachu z nákazy alebo pre  nákazu samotnú, jednoducho nepripustia k maturitám.

Hnijúci škandál plagiátorstva na STU kryl aj minister Gröhling, ktorý je z neho obvinený tiež
Je to už viac ako mesiac, kedy sa v Rakúsku prevalil škandál tamojšej ministerky práce a rodiny Christine Aschbacherovej s jej plagiovanou diplomovou a dizertačnou prácou za ktorú získala titul na Slovenskej technickej univerzite. Aschbacherová... Čítať ďalej
17 | 02 | 2021 | Imrich Kovačič


„Dcéra, ktorá chce pokračovať v online výučbe, pretože má obavy z koronavírusu. Nemôže, keďže škola sa otvorila, takže online výučbu im zrušili a riaditeľka odkázala, že ju nebude môcť pripustiť k maturitám. A problém je ten, že ona bude mať vlastne vymeškané hodiny, lebo škola je oficiálne otvorená a tie vymeškané hodiny jej potom budú chýbať na to, aby mohla byť pripustená k riadnej maturite,“ sťažovala sa Poláková Novému Času. Tento problém rieši, ako sama zistila, aj mnoho iných rodičov.

Problém sa moderátorka rozhodla riešiť aj na samotnom ministerstve školstva. Odpoveď ju však veľmi nepotešila. „Druhá možnosť, že takíto žiaci budú dostávať zadania a bude to niečo ako individuálny študijný plán, nie je. Škola nemusí hľadať náhradné riešenie pre tých, ktorí sú v karanténe alebo z obáv chcú ostať na online výučbe, lebo to ministerstvo nepovedalo,“ uzavrela rozhorčene.

Mórová skočila do vlasov Dare Rolins, Verešovej i Cibulkovej: Takto rozčúlenú ste ju ešte nevideli!
Jej konanie jej naozaj úctyhodné! Počas krízovej situácie sa herečka Diana Mórová rozhodla vypomáhať v nemocnici. Keď však vidí, ako lekári bojujú s koronavírusom v preplnených nemocniciach, nezodpovedné správanie celebritiek ju dokáže vytočiť do... Čítať ďalej
19 | 02 | 2021 | Timotej Dudka