Putinova dcéra po zatknutí Navaľného provokuje Rusov luxusom aj vyjadreniami
18 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Rusi sú z nej pobúrení! 17-ročná údajne utajovaná dcéra prezidenta Putina, ktorá si len nedávno "odomkla" verejný prístup na Instagram, na ňom provokuje naozaj pikantnými fotografiami a vyjadreniami, píše Pluska.


Po tom, ako na letisku zadržali Navaľného, Putinova dcéra Elizaveta sprístupnila svoj Instagram verejnosti. Na ňom vystupuje pod prezývkou Luizaroz. Tá reagovala na hromadné protesty proti zatknutiu Navaľného slovami: "Šírte lásku, nebojujte."



Elizaveta sa na Instagrame chváli luxusom a vyjadruje sa aj k politike, s čím ruskí občania razantne nesúhlasia, najmä, keď je rok pred prahom dospelosti. Pod fotografiami mladej "Luizy", na ktorých napríklad pózuje so zlatými šperkami, Rusi často šíria nenávistné komentáre. „Pekne, toto si platíš z našich daní. Pozdrav otca," napísal jeden z komentujúcich. „To nemáš nič lepšie na práci, ako sa fotiť v drahom oblečení, ktoré si si kúpila za cudzie peniaze?" Objavilo sa nižšie v komentároch. „Kúpil ti otec aj zlatý záchod?" Opýtala sa s iróniou ďalšia pobúrená Ruska.



Vladimir Putin o svetových lídroch aj Čaputovej: Nebudem sa po nich opičiť, iba "šaškujú"
Rusko je jedna z mála krajín, ktoré nezaviedli kampaň verejného očkovania. Vladimir Putin sa odmieta "opičiť" po svetových lídroch vrátane prezidentky Zuzany Čaputovej. Podľa ruského prezidenta "šaškujú" pred kamerami, informuje... Čítať ďalej
15 | 02 | 2021 | Timotej Dudka