"Igor, hlbšie sa už klesnúť nedá! Toto vám ľudia nikdy nezabudnú,“ odkazuje premiérovi Šutaj Eštok
17 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Posledné miesto Slovenska v štatistike úmrtí je desivá bilancia, na ktorú reaguje aj poslanec Matúš Šutaj Eštok. Vo videu sa dokonca premiérovi za to, že ho podcenil, ospravedlňuje.


Z premianta vo svete sme klesli až na úplne dno. Áno, aj taká je približne trištvrte ročná bilancia Slovenska v boji s koronavírusom. Hrozné čísla neušli pozornosti ani poslancovi Národnej rady Matúšovi Šutajovi Eštokovi z Hlasu-SD, podľa ktorého je Igor Matovič tým najhorším premiérom na celom svete. V statuse na sociálnej sieti sa mu dokonca ospravedlňuje, že ho hrubo podcenil.
Oficiálne štatistiky ukazujú, že Matovič je ten najhorší premiér na svete

„Ospravedlňujem sa Igorovi Matovičovi. Milý Igor, nedávno som vás na tomto mieste nazval tým najhorším premiérom v histórii Slovenska. Za škody, ktoré ste na Slovensku svojou neschopnosťou napáchali, ste si to označenie naozaj zaslúžili. Teraz sa vám však musím ospravedlniť, keďže som vás hrubo podcenil. Najnovšie údaje na Covid ukazujú, že vy ste ten najhorší premiér na svete,“ vraví v úvode Šutaj Eštok. „A to nepreháňam, pretože dôkazom sú oficiálne štatistiky. Slovensko má aktuálne na svete najviac úmrtí na Covid na milión obyvateľov. Sme úplne najhoršia krajina na svete v boji s pandémiou,“ konštatuje ďalej poslanec.



„Tak, ako sme boli na začiatku, keď ešte nastavil opatrenia Peter Pellegrini jednými z najlepších, tak sme sa teraz prepadli na úplné dno. Vaša neschopnosť riadiť krajinu a šialené  nápady majú smutný výsledok v podobe tisícok zbytočne mŕtvych ľudí a zdevastovanej ekonomiky. Igor, hlbšie sa už klesnúť nedá, ale byť vami, pokojne nespávam. Toto vám ľudia nikdy nezabudnú,“ hovorí v samom závere videa Matúš Šutaj Eštok.

Šutaj Eštok na adresu Matoviča: Zostane po vás len jedna veľká hanba a zbedačená krajina
Popularita premiéra Matoviča klesá zo dňa na deň a stále častejšie mu to pripomínajú aj opoziční poslanci. Naposledy vo videu na sociálnej sieti poslanec Matúš Šutaj Eštok, ktorý mu odkázal, že je najhorším premiérom v histórii Slovenska.... Čítať ďalej
05 | 02 | 2021