Priznanie žien: Malý penis a zlý sex je pre nás dôvod k rozchodu
16 | 02 | 2021 I Marek Molnár

Vzťah medzi mužom a ženou sa zakladá na niekoľkých základných pilieroch, tie sa však tiež menia podľa toho, aký majú daní jedinci rebríček hodnôt. Mohlo by sa zdať, že dobrý sex s partnerom neznamená toľko ako spoľahlivosť a skvelý charakter. Niečo na tom bude, avšak ako sa ukázalo, sex vôbec nie je zanedbateľný, píše portál Blesk.


Samozrejme že ak nájdeme muža, ktorý bude vo všetkých ohľadoch ideálny, ale s ktorým bude sex katastrofa, priznajme si to - bude to problém. Samozrejme je to nakoniec o tom, ako si to sama nastavíte. Tieto ženy priznali, ako veľmi je pre nich dôležitý kvalitný sex a či sa kvôli tomu s mužom niekedy rozišli.

Silvia

"Musím povedať, že aj ja som kedysi mala partnera s malým penisom. Muž to bol fajn, ale je fakt, že keď sme sa rozišli, ani mi to veľmi nevadilo, pretože sex stál za nič. Osobne mi robí problém aj príliš veľký penis, takže si myslím, že zlatý stred je najlepšia voľba. Zase je škoda sa rozchádzať, keď je skvelý, ale môžete mať zase chlapa s veľkým penisom, ktorý v iných smeroch stojí za prd," uviedla.

Veľký manuál lásky: Buďte spolu šťastní celý život!
Podľa akého manuálu by sme sa mali správať, aby nám vzťah vydržal celý život? Žiaden zaručený neexistuje. Napriek tomu sú určité pravidlá, ktorými môžeme veľa ovplyvniť. A vďaka nim si možno krásny vzťah udržať dlhé roky, píše portál... Čítať ďalej
15 | 02 | 2021 | Marek Molnár


Pavlína

"Zhrniem to asi takto, aj s malým gašparkom sa dá robiť veľké divadlo. Mala som partnera s malým penisom aj s veľkým a ten menší mi vyhovoval viac. Možno niekomu na veľkosti záleží, ale mne ide skôr o techniku, skúsenosti, a tak ďalej. Ťažko mi dĺžka bude k niečomu, keď to potom celé nebude stáť za nič," opísala Pavlína.

Nina

"Ja som mala kedysi chlapca, ktorý ho mal strašne malinkého, ale fakt moc, a ešte strašne chudého! Nebolo nič cítiť a bol to pre mňa dôvod k rozchodu, ale jemu som povedala, že to je kvôli rozdielnosti pováh," priznala sa Nina.

Karolína

"Jeden z mojich ex ho mal dosť malého. Bola som do neho zamilovaná, nechcela som sa s ním kvôli tomu rozísť. Snažila som sama seba presvedčiť, že je dôležitý, že je milý, spoľahlivý atď. ... Lenže v tej posteli to jednoducho nefungovalo, on si toho bol sám vedomý, mal z toho komplexy (bez toho aby som mu niečo hovorila) ... No proste začarovaný kruh - a ja som v ňom časom ani nevidela chlapa, ale skôr kamaráta. Nakoniec náš vzťah rovnako nevydržal, zamilovala som sa do iného. Je to smutné, je to nespravodlivé, ale na veľkosti väčšinou záleží," dodala.

Bolí vás sex? Tieto nežné polohy sú presne pre vás!
Sex prináša veľa nádherných pocitov, ale pre niektoré ženy môže mať úplne opačný efekt. Bolesť pri sexe môže byť spôsobená najrôznejšími príčinami, píše portál Blesk. Čítať ďalej
11 | 02 | 2021 | editor01hd