Pentagón oficiálne priznal, že skúmal havárie UFO
16 | 02 | 2021 I sefredaktor
Preklad: Redakcia HD 16/02/2021

Americká armáda potvrdila, že na miestach havárií neidentifikovaných lietajúcich objektov objavila špičkové technológie, ktoré sú zatiaľ pre našu vedu nepochopiteľné. Uviedol Planet-today.ru.

Americká armáda oficiálne priznala, že študovala miesta zrútenia neidentifikovaných lietajúcich objektov, teda UFO. Okrem toho má Pentagón dokonca niektoré nálezy, ktoré údajne môžu „zmeniť ľudskú civilizáciu“.

Pred viac ako tromi rokmi zaslal výskumník UFO Anthony Bragalia rozviedke Ministerstva obrany USA žiadosť o informácie o položkách, ktoré sú uložené v skladoch dodávateľa Pentagónu v Nevade. Išlo o objekty, ktoré boli postupne zhromaždené v rámci Programu skúmania leteckých hrozieb.

Podľa zákona o slobode informácií bola napokon americká armáda nútená tieto informácie zverejniť. Bragalia tak dostal správu so súborom veľmi zaujímavých informácií. Niektoré boli upravené v súlade s obmedzeniami existujúcimi v rámci prístupu k informáciám. Ale aj z upravených údajov jednoznačne vyplýva, že americká armáda skutočne študovala miesta zrútenia UFO. A našla tam veľmi zaujímavé veci.

„Americká armáda zhromaždila materiály, ktoré sú uložené v skladoch Bigelow Aerospace v Las Vegas. Dokumenty ukazujú, že vykazujú mimoriadne vlastnosti. Sú použiteľné v pokrokových leteckých technológiách. Dokážu napríklad meniť vlastnosti elektromagnetického žiarenia. Umožňujú tiež spomalenie svetla či úplné pohltenie určitých druhov žiarenia,“ konštatoval Bragalia.