Do salónu, kam chodí aj minister Krajniak už nikdy nevkročí! Ponížená nezostala iba Celeste Buckingham
16 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Toto už bolo cez čiaru! Spolumajiteľka prestížneho salónu krásy, v ktorom sa nechávali upravovať aj minister Milan Krajniak, Silvia Kucherenko či Celeste Buckingham urazila nejednu ženu. Poslednú menovanú slová o "nakysnutých ženách" nenechali chladnou, informuje Plus 7 dní.


Spolumajiteľka bratislavského salónu Michaela Rujáková sa pokúsila prehovoriť do svedomia žien, ktoré trpia nadváhou. "Na Instagrame alebo aj všeobecne by sa mali ukazovať len ženy, ktoré majú dobré postavy. Lebo pozerať sa na nechutné a nakysnuté nezdravé telá je viac odpudivé ako ošmatlané boty. Každá, ktorá sa chce ukazovať, by mala v prvom rade aj vyzerať, lebo je síce fajn akože ´vaše sebavedomie´, ale realita je taká, že je to odpudivé. Aj plnšia žena by mala byť pevná," napísala Rujáková.

Služby salónu využíva aj speváčka Celeste Buckingham, ktorá sa netají tým, že občas bojuje s kilami navyše, inokedy si s nimi hlavú nerobí a pôsobí sebavedome. Speváčkini fanúšikovia sa v prvom rade zaujímajú o jej hudbu. Navyše pôsobí veľmi príjemným a sympatickým vzhľadom. Výroky Rujákovej ju sklamali.

Celeste Buckingham sa z Madeiry už nikdy nevráti. Má veľké plány!
Pôvodne odletela mladá speváčka Celeste Buckingham (25) na Madeiru predovšetkým preto, aby tu nabrala sily fyzické i psychické, a s novým elánom sa potom mohla opäť vrhnúť do práce. Ako sa ale zdá, na Slovensko sa jej vracať nechce! A možno sa ani... Čítať ďalej
06 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


"Toto ma veľmi sklamalo, keďže som dlhé roky klientkou tejto kliniky, hlavne na mejkap a vlasový styling. Ale asi tam už nie som vítaná. Pretože podľa tohto vyjadrenia, také baby, ako som ja, by si nemali dávať fotky na Instagram. Asi by som sa nemala ukazovať verejne, keďže nemám pevné telo a prezentujem sa prirodzená, sebavedomá," reagovala Celeste. Aj iným ženám odkázala, že výzor nie je najdôležitejší.

"Baby, či už ide o online priestor alebo offline svet: Je pre každého. A ako ženy, či už v realite alebo na sociálnych sieťach, by sme mali byť hlavne láskyplné a podporovať druhých. Krása nie je len o výzore. Skutočná krása sa vždy ukáže tým, ako sa človek chová a aký je zvnútra," odkázala.

Samozvanú kráľovnú Instagramu Plačkovú už Slovensko omrzelo. Kde sa plánuje usadiť?
Samozvaná kráľovná sociálnych sietí Zuzana "Queen" Plačková (29) už na Slovensku nechce žiť. Oznámila, kam sa plánuje presídliť, píše Blesk. Čítať ďalej
15 | 02 | 2021 | Timotej Dudka