Samozvanú kráľovnú Instagramu Plačkovú už Slovensko omrzelo. Kde sa plánuje usadiť?
15 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Samozvaná kráľovná sociálnych sietí Zuzana "Queen" Plačková (29) už na Slovensku nechce žiť. Oznámila, kam sa plánuje presídliť, píše Blesk.


Plačková sa nedávno pochválila tým, že za minulý rok, ktorý bol pre väčšinu obyvateľov planéty mizerný, dokázala zarobiť cez milión eur a chce investovať do zahraničnej nehnuteľnosti. "Nechcem zostať žiť na Slovensku. Keď dá Boh a biznis pôjde dobre, kúpim si tento rok byt na Palme v Dubaji," pochválila sa svojimi plánmi fanúšikom na Instagrame.

Zatiaľ však s manželom žije v mestskom byte a čaká na dostavenie rodinného domu. Dubajská Palma patrí k najluxusnejším a najdrahším lokalitám na svete, útočisko tam našlo mnoho svetových boháčov. Plačková zároveň sľúbila, že na svoje prosté korene a fanúšikov v Emirátoch nezabudne. "Budem lietať sem-tam, takže budem mať v podstate dve domácnosti," dodáva temperamentná bruneta.

Zuzana Plačková má nové plastiky tváre! Zaplatila za ne neuveriteľné peniaze
Zuzana Plačková (29) nedávno podstúpila u presláveného ukrajinského chirurga, ktorého služby pred pár týždňami údajne mala vyhľadať aj speváčka Dara Rolins (47), plastickú operáciu tváre. Za ňu vysolila horibilnú sumu 33 tisíc eur, informuje portál... Čítať ďalej
11 | 11 | 2020 | Timotej Dudka