Blaha: Pán Matovič, nech ste v ktorejkoľvek liečebni, je čas hodiť uterák do ringu
16 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Poslanec Smeru Ľuboš Blaha v statuse na sociálnej sieti tvrdí, že minister zdravotníctva Marek Krajčí je na uterák do ringu a premiér Igor Matovič, nech už je v akejkoľvek liečebni, tiež.


„Takto to nemôže ísť ďalej. Slovensko umiera a vláda je v rozklade. Ukončite to trápenie - nečakajte, kým to ľudia urobia za vás v referende. Pán Matovič, nech ste v ktorejkoľvek liečebni - ak toto čítate, už to konečne pochopte. Je čas hodiť uterák do ringu. Hneď,“ burcuje Blaha.
Už chýbala len "Chlora buanda salara banda"

Vyzýva ministra zdravotníctva Mareka Krajčího, aby do hodil do ringu uterák, pretože vyzerá ako boxer po dvanástom kole. „Viete, čo je totálny rozklad štátu? Keď minister zdravotníctva na otázku, čo robiť s tým, že Slovensko je v počte úmrtí najhoršie na svete, mykne plecami, že nevie, čo s tým, a že populárny bude ten, kto na to príde,“ píše.

„Toto je minister, ktorý má prinášať riešenia. Už tomu chýbalo len Chlora buanda salara banda. Za múdrosť, za múdrosť,“ dodáva.


Premiér pod sedatívami, štát nepomáha

Blahovi prekáža aj to, že minister rieši to, ako sťažiť ženám interrupcie. „Lebo toto je v tejto chvíli tá najväčšia priorita Slovenska. Slovensko je v totálnom chaose. Premiér neexistuje a tak trochu sme všetci radi, keďže premiérom je miestny klaun a vždy keď je Matovič pod sedatívami, ako teraz, tak je krajina bezpečnejšia,“ komentuje poslanec.

Hovorí, že štát ľudí len buzeruje, no nijako nepomáha. „V susednom Rakúsku ako hotelier dostanete od štátu preplatených 80 percent minuloročných tržieb, plus kurzarbeit pre zamestnancov a pokryté máte fixné náklady. Slovák dostane akurát tak hubovú polievku od premiéra. Vraj je múdrosráč a má držať ústa. U nás sa z európskych fondov nefinancuje pomoc, ale reklama Krajniaka. Krajniak rieši svoju reklamu, Krajčí rieši potraty, Sulík sa háda s Matovičom a Čaputová spí. A potom sa čudujeme, že Slovensko je na chvoste sveta,“ uzatvára Blaha.

Blaha: Milá pani prezidentka, prebuďte sa! Ste hlavou štátu. Zlyhaného štátu
Poslanec Smeru Ľuboš Blaha vášnivo kritizuje stúpajúci počet úmrtí na Covid-19. Príčinou tragédií sú celoplošné testovania organizované Igorom Matovičom a prezidenta Zuzana Čaputová mlčí, píše v statuse na Facebooku. Čítať ďalej
11 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik