Uhrík naznačil, že chystá stranu: "Ľudia si nás v prieskume žiadajú"
13 | 02 | 2021 I Michal Filek

Včera sme vás informovali o najnovšom prieskume volebných preferencií z dielne agentúry AKO. Tá pre stranu Kotleba - ĽSNS namerala len 3,8%. Pri tejto príležitosti sa na facebooku ozval odídenec Milan Uhrík. Je totiž potešený, že respondenti sa sami pýtajú na možnosť voliť novú stranu, ktorú zrejme založí spolu s MIlanom Mazurekom. 


"Ďakujeme za podporu. Ľudia si nás v prieskume sami pýtajú, to sa stáva naozaj málokedy. Je to pre nás obrovský zdroj energie ale aj veľká zodpovednosť. Za posledné dva-tri týždne som absolvoval stovky hodín rokovaní, analýz ale aj byrokracie... Vecí, ktoré teraz zatiaľ nevidno. Ale myslím, že výsledok bude úžasne pozitívnou správou a silnou nádejou pre Slovensko. Máme sa na čo tešiť! Už veľmi skoro. Nesedíme, makáme," napísal Uhrík vo svojom statuse.

Dá sa teda vytušiť, že práce na založení novej strany spolu s Mazurerom, sú v plnom prúde. Na dokreslenie uverejnil aj túto citáciu z uverejneného rozhovoru.

"V prieskume zaznamenali anketári i výskyt odpovedí, že respondenti budú voliť stranu Mazureka/Uhríka. Táto odpoveď bola zaradená medzi odpovede: Neviem koho by som išiel voliť, keďže tento subjekt ešte neexistuje," objasnil výkonný riaditeľ agentúry AKO Václav Hřích."

 

Šokujúci najnovší prieskum: Hlas dostal až 25 percent, Kotlebova ĽSNS iba 3,8!
Iba včera sme priniesli prieskum verejnej mienky od agentúry Polis a už tu máme ďalší, ktorý robila agentúra AKO. Porovnanie výsledkov je u niektorých strán doslova šokujúci. Čítať ďalej
12 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik