Covid dostane pod kontrolu nový liek na jeseň, predpovedá libanonská jasnovidka
13 | 02 | 2021 I sefredaktor
Preklad: Redakcia HD 13/02/2021

Laila Abdel Latif predpovedá, že sa situácia okolo pandémie zlepší do konca leta vďaka očkovaniu. Vírus však podľa nej úplne nezmizne a následne začne mutovať.Uviedol Horoscopes.rambler.ru.

Predpovede budúcnosti vždy vzrušovali mysle zvedavých ľudí. Každá éra mala svoje „hviezdy“. Boli nimi Nostradamus, Vanga či Wolf Messing.

Ľudstvo sa ale o správnosti ich predpovedí môže zväčša presvedčiť až oveľa neskôr po ich smrti. Podobní jasnovidci sú medzi nami údajne i v súčasnosti.

Príkladom je libanonská jasnovidka Laila Abdel Latif. Narodila sa v roku 1958 v Bejrúte. Ako sa neskôr ukázalo, dar jasnovidectva zdedila po svojom otcovi. Ten sa zaoberal liečením a v krajine bol všeobecne známy. V mladosti Laila vyskúšala tarotové karty, študovala astrológiu a rôzne ezoterické praktiky. Rýchlo ale prišla na to, že nepotrebuje žiadne špeciálne „nástroje“. Že jednoducho „vidí“ nadchádzajúce udalosti.

Jej prvá predpoveď z detstva bola „víziou“, že sa jej starý otec nevráti z púte. Laila sa snažila varovať svojich príbuzných, ale tí jej neverili. Po smrti starého otca ju však začali príbuzní a priatelia brať vážne. Potom sa o nej dozvedelo i okolie.

Laile Latif nie je cudzia ani politika a charita. Od roku 2016 zastupuje Svetový fond pre utečencov v Libanone. Preto sa jej predpovede často týkajú práve týchto oblastí. Pokiaľ ide o prognózy na rok 2021, nevidí ho veľmi pokojný.

Koronu vystrieda počítačoví vírus

Je presvedčená, že situácia s pandémiou sa do konca leta zlepší vďaka očkovaniu. Vírus však úplne nezmizne a bude mutovať. Do polovice jesene sa ale dostane pod kontrolu, pretože sa objaví nový účinný liek.

Koronavírus ale podľa nej vystrieda počítačový vírus. Ten má spôsobiť vážne poškodenie digitálnych databáz po celom svete.

V dôsledku pandémie a hospodárskeho poklesu hrozí svetu zhoršenie kvality života a rast sociálneho napätia takmer vo všetkých krajinách. Nepokoje majú byť obzvlášť intenzívne v USA a Číne. Na Blízkom východe má byť situácia ešte omnoho vypätejšia a dostane sa až na pokraj ďalšej vojny. Jasnovidka ale dúfa, že k tomu aj vďaka jej varovaniu nedôjde.

Laila Latif hovorí, že v roku 2021 „vidí“ vážne problémy so životným prostredím. Technického i klimatického charakteru. Podľa nej bude mimoriadne horúci s niekoľkými prírodnými katastrofami. Tie prispejú k zhoršeniu hospodárskej situácie.