"Chcem sa s ňou v pokoji stretnúť," reaguje Sulík na Nicholsonovej odchod zo SaS
12 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Predseda SaS Richard Sulík sa na stredajšej tlačovej konferencii odmietol vyjadriť k odchodu Lucie Ďuriš Nicholsonovej zo strany. Argumentoval to tým, že sa s ňou chce najskôr stretnúť osobne, informuje Plus 7 dní.


"Nebudem sa ešte teraz vyjadrovať k pani Nicholsonovej. Vyjadrím sa, samozrejme, keď dozreje čas. Včera bola vláda, potom som mal plný program, dnes som tu v Nitre, pani Nicholsonová je v Bruseli a ja sa chcem s ňou v pokoji stretnúť, respektíve vyjadrím sa potom, ako budem mať možnosť sa s ňou v pokoji rozprávať," uviedol Sulík na tlačovej konferencii v Nitre.

Ten následne odmietol komentovať aj to, či je odchod Nicholsonovej, ktorý ohlásila krátko po obvineniach na adresu vicepremiérky investície, regionálny rozvoj a informatizácie Veroniky Remišovej, definitívny.

„Rozhodla som sa odísť zo strany SaS. Kauza, ktorú som rozpútala, spôsobila strane problémy a prehĺbila napätie vo vládnej koalícii. Nezvládla som formu tlačovej konferencie, a preto vyznela ako frontálny útok na Veroniku Remišovú, čo mi je ľúto. Ako politik viem, že forma je často dôležitejšia ako obsah,“ uviedla europoslankyňa Nicholsonová.

Nicholsonová končí v SaS
Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová odchádza z SaS. Informovala o tom vo štvrtok na sociálnej sieti. Odchádza po tom, ako v koalícii vyvolala napätie tlačovou konferenciou o eurofondoch. Dostala sa ňou do konfliktu s vicepremiérkou Veronikou... Čítať ďalej
12 | 02 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR