V stredu zbalila primátora Nových Zámkov NAKA, dnes už úraduje na radnici
11 | 02 | 2021 I editor01hd
Len v stredu zbalila NAKA primátora Nových Zámkov Otokara Kliena pre podozrenie z prijímania úplatku a dnes už znova úraduje na mestskej radnici, všíma si portál 1.pluska.sk

Obyvateľov Nových Zámkov zaskočila informácia, že v stredu ráno zhruba o siedmej hodine zadržala NAKA primátora Otokara Kleina. Správu neskôr potvrdil samotný primátor, ktorý už dnes riadne úradoval vo svojej kancelári, píše 1.pluska.sk




Podľa informácií Plus jeden deň, prvý muž mesta Nové Zámky má  byť podozrivý z prijímania úplatku. To však nemá súvisieť s jeho funkciou primátora, ale  predsedu predstavenstva Západoslovenská vodárenská spoločnosť.

Klein sa u vyšetrovateľa dlho neohrial, po niekoľkohodinovom výsluchu ho prepustili. Zdroj blízky polícii tvrdí, že primátora zatiaľ neobvinili.

Kleina policajná akcia nevyviedla z miery, keďže v textovej správe napísal: "Momentálne mám rokovanie." Na dôkaz, že je to naozaj tak, uverejnil na sociálnej sieti veľavravný status: "Ako každý deň, aj dnes začíname s každodennou prácou pre Novozámčanov a žiadne zákerné útoky nás neodradia od práce pre vás."

Pluska požiadal Kleina o stanovisko, napriek prísľubu na otázky ani telefonáty nereagoval.

Telocvikár a klaun Pročko si za poslaneckého asistenta vybral dcérinho frajera
11 | 02 | 2021 | editor01hd