Erik Kaliňák: Len za pondelok stihla vlády vyrobiť štyri škandály
10 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Podpredseda Smeru Erik Kaliňák v statuse na sociálnej sieti zverejnil obrázok s titulkami škandálov vládnej koalície, ktoré stihla vyrobiť len za jeden deň. Diskutujúci sa následne pustili do vlády Igora Matoviča.


Škriepky, urážky a osočovania sú vo vládnej koalícii stále častejšie, no začiatok tohto týždňa prevýšil všetky očakávania. To, čo sa deje medzi predstaviteľmi vládnych strán neušlo pozornosti ani Erikovi Kaliňákovi, ktorý to výstižne zhrnul v obrázku k statusu na Facebooku:



Na obrázok zareagovalo množstvo diskutujúcich.

„Som nahnevaný z tej arogancie moci koalície, a preto si neželám nič iné, len im zraziť hrebienok, banda špinavá, zapredaná,“ napísal Milan Čambal. „Sami si podkopávajú nohy, to nikdy nebude ladiť, jeden čihi - druhý hota,“ pridala Viera Giertlová.

„Do piatka by to mohli vzdať, potešili by Slovensko a nemuselo by byt ani referendum!“ skonštatovala Dáša Dada. „Neviem či sa mám smiať alebo plakať z tohto, čo tu čítam, ale jedno viem, čím skôr skončí táto vláda vládnuť, tak tým lepšie pre celé Slovensko a pre všetkých. Je mi s nich zle. To sme dopadli, keď ľudia volili s emóciami a nevedeli, že čo volia,“ neskrýva rozčarovanie Jozef Hlaváč.

„Už nech zmiznú z našich životov, za rok dokázali to, čo žiadna vláda za existencie Slovenska!“ dodáva Igor Pilný.

„Krásne sa to číta, ale museli sme takto dopadnúť? Prečo zapredali vlastný národ, prečo pripravili veľa ľudí o živobytie, prečo dopustili aby sa Slováci rozhádali a rodiny rozvrátili pre politiku? Stojí im to za to? Som začínajúca dôchodkyňa a je mi do plaču z toho, ako sa k nám správajú. A hlavne je mi ľúto mládeže, ktorá ešte nič neurobila a neprežila a je tak hnusne naočkovaná proti tím, ktorí majú iný názor ako ich idoly. Je to smutné,“ píše sklamane Gabriela Braunová.

Erik Kaliňák usvedčil Igora Matoviča, že jeho vláda nakupovala testy od vopred vybranej firmy
22 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová