Blaha: Dnes by mal generál Lučanský narodeniny. Nedožil sa ich, pretože Matovič rozpútal teror
10 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Poslanec Smeru Ľuboš Blaha v statuse na sociálnej sieti usvedčil ministra zdravotníctva Mareka Krajčiho z priznania sa k tomu, že plošné testovanie vedie vyššiemu počtu nakazených. Pripomenul, že dnes by mal generál Lučanský narodeniny.


Blaha poukazuje na to, že Slovensko sa prepadlo v rebríčku demokracie o päť miest. „A z väzby tu nejakí Matovičovi gestapáci urobili mučiaci nástroj. Dnes by mal Milan Lučanský narodeniny, ale nedožil sa ich, pretože Matovič tu rozpútal teror ako v Tretej ríši a vy to mlčky tolerujete. Ešte aj právneho zástupcu rodiny Lučanských šikanujú. Škandalizujú ho, vraj oficiálne nie je advokát,“ hnevá sa Blaha.

„Toto je číre šialenstvo, čo sa deje na Slovensku. Minister zdravotníctva Marek Krajčí na tlačovej konferencii triumfálne potvrdil, že čísla nakazených nám rastú, lebo ľudia sa chodia testovať. Takúto facku od vlastného ministra už Matovič dlho nedostal,“ konštatuje.

Podľa Blahu ide o otvorené priznanie vlády, že celoplošné testovanie nielenže nijako nepomohlo, ale dramaticky zhoršilo situáciu. „Krajčí potvrdil, čo my hovoríme už od októbra - kvôli Matovičovmu testovaniu na Slovensku umierajú ľudia v tisícoch. Lebo ľudia plnia ich príkazy a musia sa testovať. Tlieskam. To je taká Hlava XXII., že takú by ani Joseph Heller nevymyslel,“ tvrdí.



Negatívne čísla v počte nakazených aj úmrtí ďalej utešene rastú, v smrtnosti sme dokonca druhí najhorší na svete. „A vláda nezverejnila ani oficiálne čísla, s ktorými by sa dalo vedecky pracovať. Prepánakráľa, na čo to bolo všetko dobré? Jediný, kto mal z celého testovania osoh, bola trnavská firma napojená na vládu. Zjavne niekto potreboval poriadny kšeftisko,“ uvádza Blaha.

Matovič celkom zabudol na ľudí, ktorí zomierajú na iné choroby ako je covid. „Čaká nás zdravotnícka katastrofa.“ Vláda je podľa Blahu v rozklade, umierajú ľudia, vysychá ekonomika a prezidentka rieši Navaľného a Bielorusko. „Namiesto toho, aby bojovala za Slovákov, ona rieši furt Putina a Lukašenka. Milá pani Čaputová, ste hlava nášho štátu, tak riešte Slovensko a Slovákov!“ vyzýva poslanec.

Blaha: "Takto kadiť na vlastný národ dokáže len Matovič. Je to na hrane vlastizrady"
Igor Matovič urobil vo Francúzsku zo seba a Sulíka Pata a Mata strednej Európy. Píše v najnovšom statuse na facebooku o premiérovom rozhovore v Le Monde Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
09 | 02 | 2021 | Michal Filek


„Tento štát je v totálnom chaose. Umierajú ľudia - na Covid, na rakovinu, na mučiace podmienky vo väzbách. Umierajú kvôli Matovičovi. A tí blázni vo vláde sa len hádajú a hádajú. Toto neskončí dobre,“ píše na konci statusu Ľuboš Blaha a dodáva: „Referendum je jediná cesta, ako ukončiť celé toto šialenstvo. Je najvyšší čas.“

"Na Slovensku máme vládu, ktorá je ako vystrihnutá z blázinca," píše Ľuboš Blaha
"V susednom Rakúsku otvárajú obchody, u nás nič. V pravidlách, kedy Dobby môže vychádzať von, sa už nevyzná ani Albus Dumbledore. Nevedia, kde sa otvárajú školy, nevedia, kedy potrebujete modré lajstro, nevedia nič. Vláda, ako vystrihnutá z... Čítať ďalej
08 | 02 | 2021 | Ivan Brožík