Analytik Baránek: Svoje urážky si nechajte pre niekoho iného!
10 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Politický analytik Ján Baránek na Facebooku zverejnil príspevok, v ktorom žiada ľudí, aby mu nevnucovali svoje názory, aby násilne nepresadzovali jedinú pravdu a neurážali ho v komentároch pod jeho príspevkami.


"Na profily ľudí, ktorí sú mi nesympatickí, alebo s nimi hlboko nesúhlasím, nechodím. Ak náhodou predsa len sa tam nejako preklikám, nekomentujem ich názory, pokiaľ to je teda ich súkromný profil. Považujem to za aktivizmus a nemiestne vmiešavanie sa a vnucovanie svojich názorov. Skrátka ich ignorujem. Nechápem teda, prečo pod mojimi príspevkami je plno aktivistov, ktorí si považujú za povinnosť vnucovať mi svoj názor za každú cenu a bez diskusie, hejtovať a vadiť sa," píše Baránek s tým, že ak je niekto zvedavý na jeho príspevky, nech sa pozrie, ale bez toho, aby ho napomínal či vadil sa s ním.

Analytik dal v príspevku jasne ľuďom najavo, že jeho názor mu len tak niekto nezmení. "Myslia si, že zmením názor? Alebo že po pár riadkoch urážok sa podvolím a poviem, že predsa len som hlupák a oni majú pravdu? Očakávam od nich rovnaké správanie, ako sa správam ja k nim. Neutralitu až ignorovanie," uviedol Baránek.



Na konci príspevku upozornil komentujúcich, aby dodržiavali jeho kritéria, v opačnom prípade ich zablokuje. "Takže, milí priatelia. Pokiaľ zavítate na moju súkromnú stránku, som ochotný s vami diskutovať. Ale svoje hejty, urážky, násilné presadzovanie názorov a jedinej pravdy, si nechajte pre niekoho iného. V opačnom prípade budem takéto osoby blokovať. Tiež bez diskusie," uzavrel politický analytik Ján Baránek.

„Slovensko musíme založiť odznovu.“, myslí si Ján Baránek
Analytik Ján Baránek sa pozastavil nad prípadom človeka, ktorý musí ísť do väzenia na niekoľko rokov za krádež klobás. Kradol totiž v čase núdzového stavu, píše na svojom Facebooku. Čítať ďalej
22 | 10 | 2020