Mal ešte mnoho plánov, osud mu však nedoprial. Robo Kazík svoj zdravotný stav pred verejnosťou tajil
08 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Všetkých zarmútilo nedávne úmrtie legendárneho repeťáka. Robo Kazík pred smrťou výrazne zľahčoval svoj zdravotný stav a mal ešte mnoho plánov, ktoré mu osud nedoprial naplniť, píše Plus 7 dní.


Robo Kazík spieval kým sa dalo. Nezastavila ho ani pandémia a naposledy sme ho tak mohli vidieť v programe TV kasíno, kde ľudia tancovali na jeho piesne v rúškach. Legendárny spevák mal v pláne nahrať ešte mnoho piesní, smrť mu však všetky plány prekazila.

Kazík vyprevádzal na onen svet manželku svojho priateľa a kolegu Otta Weitera - Andreu Fisher. Vtedy nikomu ani len nepadlo, že čoskoro sa bude musieť vydať za ňou. Weiter na Kazíkovu smrť reagoval srdcervúcimi slovami. „Ahoj, bratku, pozdravuj odo mňa moju Andrejku a nech vám to v nebíčku pekne spieva. Bolo mi cťou,“ odkázal do neba Kazíkovi.

Veľké tajomstvo Roba Kazíka: Fúzy si farbil, lebo sa chcel páčiť ženám
Legendárneho Roba Kazíka, ktorý tento týždeň zomrel vo veku 73 rokov, si mnohí pamätáme z relácie Repete a najmä kvôli jeho čiernym fúzom, píše Plus 7 Dní. Prečo si ich nechal narásť, farbil a neskôr prestal? Čítať ďalej
03 | 02 | 2021 | Timotej Dudka


Ten zomrel na zástavu srdca, podľa informácii Plus 7 dní ho však ťažila aj Parkinsonova choroba. Svoj zdravotný stav však pred verejnosťou udržiaval v utajení. „Mám sa super. Neviem, ako dlho tu ešte budem, ale som vďačný, že ma nič nebolí a nemusím lietať po lekároch. Mám už veľa rokov, ale ako vidieť, pánbožko ma ešte ľúbi, že ma tu nechal, aby som mohol pre náš národ ešte niečo urobiť a rozdávať radosť. Lebo ľúbi ma aj národ,“ uviedol Kazík pred dvoma rokmi vyššie spomenutému portálu.

Mázikovej Fúzačik či brat Otta Weitera: Ako spomínajú na Roba Kazíka jeho kolegovia?
Slovenskom otriasla správa o smrti legendárneho hudobníka Roba Kazíka, ktorý nás navždy opustil vo veku 73 rokov, píše Nový Čas. Ako na túto bolestivú správu reagujú jeho kolegovia? Otto Weiter (65) Čítať ďalej
02 | 02 | 2021 | Timotej Dudka