Matovič, neotravujte už národ, straťte sa niekde do zabudnutia, odkazuje premiérovi Blažej Béda
08 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Nedostatok vakcín proti koronavírusu je teraz v Európe témou číslo jeden. Igor Matovič sa chcel na sociálnej sieti pochváliť so svojím rokovaním o ich možnej výrobe na Slovensku, lenže reakcie mnohých ľudí ho doslova vysmiali.


Premiér sa zvykne rád pochváliť tým, čo dobré sa mu vo funkcii podarilo. A spravil tak aj teraz, keď Slovensku chýba dostatok vakcín proti COVID-19, a keď sa uvažuje, že by sme boli jednou z krajín, kde sa budú vyrábať. „Ďalšie zaujímavé rokovanie o výrobe vakcín na Slovensku je za nami. Teší ma záujem svetových výrobcov, ale pre finálny úspech sa budú musieť „pochlapiť“ teraz slovenskí dodávatelia,“ napísal v statuse na sociálnej sieti Igor Matovič.
...vieš vybaviť, rovnako jak Sulík... v tom ste úplne rovnakí - neschopní šašovia

Predseda vlády zrejme očakával ovácie, lenže dostal sa mu pravý opak. Ľudia už majú totiž jeho sľubov a riešenia vecí okolo pandémie koronavírusu dosť. „Borec náš pán premiér super len tak ďalej fb hovorí koľko práce máte, ale veď čo, Vám peniažky idú tak môžete si robiť posmech z ľudí ....ide Vám to super,“ napísala pod premiérov status Nikola Danielová. „kkt vieš vybaviť, rovnako jak Sulík... v tom ste úplne rovnakí - neschopní šašovia.... ten tiež vie prilákať investora, len keď Slovák bude ochotný otročiť za stravenku a cestovné.... čas sa vám ale kráti tik tak tik tak a konečne to preberú tí, čo to vedia robiť, tandem Fico – Pellegrini,“ pridáva Divad Kaduh. „Jedno je zverejniť čiastkovú informáciu a druhé realita.... Tých čiastkových máme už vyše hlavy,“ skonštatovala Jana Cenkerová.



Premiéra a jeho chválospevy na svoju osobu ale nešetrili ani ďalší diskutujúci. „Matovič, neotravujte už Slovenský národ, straťte sa niekde ďaleko do zabudnutia...,“ radí Blažej Béda. „Dúfam že tá vakcína bude účinná na africký, indický, čínsky, nemecký aj vesmírny Covid. Toľko mutácií čo je a bude tak jedna konkrétna vakcína isto nebude stačiť. Biznis. Výrobca s.r.o Pentagon... Experiment - Pokus na Ľuďoch... Nič viac nič menej. Veď Ivermectin doteraz bol duch,“ zaťal do živého Dany Rosic. „Keď mimozemšťania vidia tieto denné statusy tak je jasné že na Slovensko nikdy neprídu,“ píše posmešne Patrik Patricius.

Matovičovi a spol. nejde o ľudí, o životy a zdravie, ale iba o seba, tvrdí Belousovová
Situácia s koronavírusom na Slovensku je jedna z najhorších v Európe. Všimla si to aj bývalá šéfka SNS Anna Belousovová, ktorá za to statuse na Facebooku viní premiéra Igora Matoviča a jeho vládu. Čítať ďalej
07 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik