Advokát Weis: "Nevyhnutná životná potreba" je našou univerzálnou priepustkou
08 | 02 | 2021 I Michal Filek

 

Podľa neho stále platí to, čo už o nemožnosti obmedzenia pohybu vyhláškami písal už v minulosti. Avšak za zmienku dnes stojí nasledovné.

 


Podľa uznesenia vlády SR č. 77 zo dňa 5.2.2021 má obyvateľ možnosť vydať sa BEZ AKÝCHKOĽVEK OBMEDZENÍ na cestu v nevyhnutnom rozsahu na účel obstarania nevyhnutných životných potrieb (najmä nákup alebo zaobstaranie potravín, liekov a zdravotníckych prostriedkov a pomôcok, hygienického tovaru, drogériového tovaru, krmív a ďalších potrieb pre zvieratá, zabezpečenie starostlivosti o deti, zabezpečenie starostlivosti o domáce zvieratá, doplnenie pohonných hmôt) do najbližšej maloobchodnej predajne/prevádzky alebo obdobného miesta od miesta bydliska a cestu späť.


 

Advokát Weis reaguje na neschopnosť Matovičovej vlády: Zriaďujeme občiansku expertnú komisiu
05 | 02 | 2021 | editor01hd

"Slovo „najmä“ zohráva kľúčovú rolu. Je to tzv. demonštratívny výpočet, t.j výpočet príkladmo. Inými slovami, je to čokoľvek, čo človek v danom momente považuje za svoju nevyhnutnú životnú potrebu. Túto kategóriu vie posúdiť jedine človek, ktorý si túto potrebu aj definuje. Ide totiž o výlučne subjektívnu kategóriu.



 

V tomto zmysle je od zajtra pravdepodobné, že pri kontrole policajnou hliadkou je slovné spojenie „nevyhnutné životné potreby“ univerzálnou priepustkou. K dokonalosti je potrebné doplniť už len cieľ svojej cesty," prezradil návod, ako komunikovať s prípadnou policajnou kontrolou, známy advokát.


 

Napríklad cesta za starou mamou z Bratislavy do Michaloviec a späť. Nevyhnutná životná potreba. Nespochybniteľné.


 

"Nepichajú nám vakcínu, ale génovú terapiu. V USA po očkovaní zomrelo už 329 ľudí," tvrdí advokát
Známy advokát Peter Weis, z advokátskej kancelárie Weis a Partners sa opäť zapojil do debaty o výhodách, či rizikách používaných očkovacích látok. Prekvapujúce informácie uverejnil na internetovej stránke kancelárie. Čitateľov upozorňuje... Čítať ďalej
31 | 01 | 2021 | Michal Filek


A aby sa vraj aj obchody potešili, tieto iné nepotravinové nevyhnutné životné potreby (zrejme okrem zájazdu k babke) budú môcť, ako inak – výlučne diskriminačne – ponúkať obchody s potravinami (§1 ods. 2 písm. c) vyhlášky č. 45/2021 ÚVZ).



 

"Pevne veríme, že kiná neotvoria práve preto, že ponúkajú aj pukance. Ak si totiž prídu ľudia do kina kúpiť potravinu a skonzumovať ju pri filme, možno budú práve realizovať svoju nevyhnutnú životnú potrebu…


 

Čaká nás zaujímavý týždeň. Buďte teda zodpovední pri plnení si svojich nevyhnutných životných potrieb. Nech ste zdraví. Fyzicky aj mentálne," ukončil svoj status Peter Weis.

 

 

 

Ďalší dôkaz, že testy a vakcíny proti Covidu pravdepodobne nefungujú (Peter Weis)
Komentár Petra Weisa Čítať ďalej
06 | 01 | 2021 | Peter Weis