Ďalší dôkaz, že testy a vakcíny proti Covidu pravdepodobne nefungujú (Peter Weis)
06 | 01 | 2021 I Peter Weis

Komentár Petra Weisa


Írska obdoba nášho Úradu verejného zdravotníctva ako prvá známa inštitúcia odpovedal, že nedisponuje vhodným čistým izolátom patogénu nazvaného Sars-CoV-2 alebo Covid-19. Čo to znamená? Že pravdepodobne celý svet nemôže vytvoriť test a určiť účinnosť vakcíny. Komentár uverejnila Advokátska kancelária Weis a Partners.


23. decembra 2020 odpovedala írska obdoba nášho Úradu verejného zdravotníctva (aj keď kompetenčne ide o iný orgán s podobnými kompetenciami) na otázku, či írska administratíva v boji s kovidom disponuje vhodným čistým izolátom patogénu nazvaného Sars-CoV-2 alebo Covid-19.

Ide o prvú nám známu inštitúciu, ktorá sa odpovedi nevyhla a odpovedala v skratke spôsobom, že takýmto izolátom nedisponujú ani fakticky, ani nemajú k dispozícii akýkoľvek dokument, ktorý by o takomto izoláte pojednával.

Čo z toho vyplýva (zatiaľ iba pre Írsko, ale je veľmi pravdepodobné, že pôjde o celý európsky priestor, ak nie celý svet):

a) Ak neexistuje čistý izolát, nedá sa vytvoriť test, t.j. ďalší argument proti používaniu akýchkoľvek testov, alebo tzv. testov (či už antigénových, krvných alebo RT-PCR).

b) Ak sa nedá testovať, nikto nevie objektívne určovať, či je niekto zdravý alebo chorý (resp. na akú chorobu je symptomatický pacient chorý)

c) ak neviete, proti čomu vytvárate vakcínu, nemôžete vôbec určiť jej účinnosť (avšak zároveň platí, že viete, že bude mať nejaké vedľajšie účinky a kontraindikácie). Prínos vakcíny bude len na základe tejto informácie matematicky VŽDY limitne rovný nule. Naopak bude pre akúkoľvek živú bytosť VŽDY potenciálne nebezpečná.

Ide o závažné informácie. Ministerstvo zdravotníctva SR by malo okamžite otvorene informovať, ako je to s dostupnosťou izolátu, resp. informáciami o popise izolátu. Na základe našich vlastných infožiadostí máme indície, že SR je na tom rovnako, ako Írsko. Varíme z vody. Paracelsus sa v hrobe obracia nad úrovňou alchýmie v našom verejnom zdravotníctve. Chýba úž len nasadiť pijavice.

 

Moderna k nám pošle milión dávok svojej vakcíny
Slovensko má zakontrahovaných milión dávok vakcín proti ochoreniu COVID-19 od spoločnosti Moderna. Po schválení vakcíny Európskou komisiou príde prvých 12.000 dávok. Na tlačovej konferencii to uviedol minister zdravotníctva Marek Krajčí... Čítať ďalej
06 | 01 | 2021 | tasr