Jožo Pročko opäť sranduje: Za neschopnosť Matoviča a spoločníkov môže výhradne Smer
07 | 02 | 2021 I Petra Demková

Zabávač  na dôchodku a poslanec OĽANO Jožo Pročko napísal príspevok na sociálnej sieti. Tvrdí v ňom, že za všetky problémy súčasnej vlády môže Smer.


„Smeráci nám na ministerstvách tvoria zákony a dosadzujú si ďalšie smerácke hydry do funkcií,“ napísal. Okrem toho Pročko verí, že ľudia frflú na opatrenia súvisiace s koronou pre to, že ich na to nahovára „SmeroHlas“.


Zákon subordinácie klanu - Matovič páli do Sulíka, Pročko do Cigánikovej
Šéf po šéfovi, podriadený po podriadenej. V divadelnej teórii slovo fraška označuje druh dramatického literárneho útvaru s výsmešným obsahom. Čítať ďalej
16 | 01 | 2021 | Ivan Brožík


V statuse vysvetľuje, prečo išiel do politiky. „Nešiel som do verejného života, aby som mohol kšeftovať, nešiel som tam prosíkať Matoviča, aby som svojim ľuďom vybavil posty štátnych tajomníkov, aby som dohadzoval sudcov, aby som mal možnosť podieľať sa na štátnych zákazkách,“ napísal Pročko, ktorý si hneď po sľube poslanca dosadil za poslaneckého asistenta priateľa svojej dcéry.

Následne sa pustil do policajného prezidenta Petra Kovaříka a naznačil, že zametá kauzy pod koberec. Podľa neho je Kovařík stará štruktúra Smeru. „Žiaľ, doteraz je vo funkciách neuveriteľné množstvo smeráckych posluhovačov, ktorí stále kradnú,“ vysvetľuje.

Blaha: Jediná cesta ako sa zbaviť Matoviča je referendum o predčasných voľbách
06 | 02 | 2021 | Aneta Leitmanová


Podľa zabávača problémy spojené s vládnutím koalície vznikajú len kvôli „smerákom“, ktorí sú všelikde vo funkciách a robia rozhodnutia. „Dá sa tomu zabrániť - a tu som kritický do vlastných radov -, že na niektorých našich ministerstvách sú naši ministri benevolentní a dôležitými vecami stále poverujú ľudí , ktorých na vysoké posty dosadili smeráci a tí im z vďaky vracajú náklonnosťou, totálnou deštrukciou, ktorú ovládajú perfektne. Smeráci nám robia reorganizácie, na ministerstvách tvoria zákony a dosadzujú si ďalšie smerácke hydry do funkcií. No a my to tolerujeme,“ sťažuje sa Pročko.

Opozícia vraj zneužíva pandémiu na to, aby ľudí presviedčala, že im súčasná vláda ničí opatreniami život. „Diabol dal pandémiou novej vláde danajský dar, ktorý zlodejom SmeroHlasu priniesol nadýchnutie a cez hoaxy, klamstvá a zavádzanie smerujú frustrovaných ľudí k presvedčeniu, že im táto vláda ničí cez opatrenia životy, ale nepovedia že oni by urobili to isté,“ tvrdí Pročko.

„SmeroHlas a ĽSNS chcú predčasné voľby, lebo je jasné, že v lete by sa pandémia mala skončiť a tak Pelle a Hranol môžu opäť vládnuť bez vedomia že musia riešiť heroické problémy, lebo sa budú môcť zamerať na svoje kšefty a Kotlebove holé hlavy dúfajú že ich Alibaba zoberie do partie. Sypem si popol na hlavu, že nie som dôraznejší a nebojujem proti smeráckemu zlu na našich ministerstvách viac otvorene tak ako som to robil pred voľbami. Idem to zmeniť,“ informuje bývalý zabávač.

Matovič sa bojí ľudí. Boj o predčasné voľby bude surový
06 | 02 | 2021 | Aneta Leitmanová