Blaha: Matovič je psychicky na dne. Pošlite ho urýchlene do nejakého sanatória a dajte ho liečiť!
07 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Poslanec Smeru Ľuboš Blaha si myslí, že premiér Matovič je zrelý na psychiatriu, píše v statuse na Facebooku.


Ľuboš Blaha pozeral diskusnú reláciu V politike na TA3 kde si všimol, že s premiérom nie je niečo v poriadku. „Sedel tam ako zmoknuté kura a človek už len čakal, že sa každú chvíľu rozplače,“ zhodnotil a dodal, že Matovič je psychicky na dne.

Premiér podľa Blahu sedel v štúdiu ako kôpka nešťastia a bez duše mumlal nejaké nezmysly. „On úplne vyfučal. Depresia. Bez duše. Koniec. Pošlite ho urýchlene do nejakého sanatória a dajte ho liečiť,“ píše.

Prieskum: Matovičovi nedôveruje až 78 percent voličov. Pellegrinimu verí 44 percent
07 | 02 | 2021 | editor01hd


„Ľudia v tisíckach umierajú kvôli vláde a on to skleslo prizná, však čo, prečo by neumierali. A že však nech to generálny prokurátor vyšetrí. Môže za to Sulík, ale jemu sa už ani o ňom nechce hovoriť, už len si ísť ľahnúť, dať si pilulku a spať,“ opisuje Blaha Matoviča, ktorý podľa neho hodil na Slovensko už dve atómové bomby, zorganizoval dve Slovenské národné povstania, no výsledkom je len to, že na Slovensku rastú čísla nakazených.

"V krajinách, kde nezhadzovali atómové bomby a nenútili sa ľudí testovať, čísla klesajú. Aká náhodička,“ tvrdí poslanec.



„Mimochodom, to sú tie krajiny, kde počúvali odborníkov a nenadávali im do kuvikov a múdrosráčov. Ale Matovič mal potrebu nahnať milióny ľudí nasilu na špajchlovanie z nosa, vďaka čomu sa Covid radostne šíril. Gratulujeme,“ dodáva Blaha.

Tvrdí, že Matovičovi sa rozkladá vláda a Krajniak zo Sme rodina hovorí o chaose. „A áno, je tu chaos. A áno, umierajú kvôli vláde ľudia. On to prizná. A vyvodenie zodpovednosti? Nič. Môže za to Sulík, ale Matovič ho nevyhodí z vlády,“ komentuje  Blaha.  To, že sa voči zaspatej vláde búri aj samospráva a starostovia vypovedajú poslušnosť vraj Matovič ani nepostrehol. Údajne ani netuší, o akého starostu, ktorý sa postavil proti vláde, ide.

„Matovič zo seba robí idiota po celom svete,“ perlí Blaha na adresu premiéra
Premiér Matovič sa po návšteve Francúzska opäť poriadne zviditeľnil. A nielen to, ale pobúril aj našu opozíciu. Samozrejme, aj poslanec Ľuboš Blaha, spoločne s mnohými ďalšími, mu to na sociálnej sieti dal jasne na vedomie. Čítať ďalej
04 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.

Ľudia kvôli Matovičovi prichádzajú o slobodu, živobytie, o všetko

Po pár sekundách si ale spomenul, že starosta Becík je synom bývalého ministra, a tak je v tom politika. „Ako inak, Matovič sa protestujúcemu starostovi vyhráža kriminálom. Zase sa v ňom na chvíľu prebudí fašista a najradšej by zatváral každého s iným názorom. A keď bude treba, zavrie do basy aj všetkých primátorov na Slovensku,“ píše Blaha.

„Nemá riešenia, nemá intelekt, nemá vzdelanie a ani autoritu na to, aby zvládal túto krízu. A Slovensko sa kvôli nemu prepadá dole, ľudia prichádzajú o slobodu, o živobytie, o životy, o všetko," tvrdí.

„Podľa prieskumu až 71 percent vyjadruje nespokojnosť s vládou, čo je asi svetový rekord. A oni nič,“ diví sa poslanec. „Po dnešnom výkone Matoviča v TA3 je úplne jasné, že tento pán už nevládze. Je duševne vyhorený. On už nezvládne ukočírovať ani cestu domov zo štúdia. Psychická choroba prepukla naplno a ak ho okamžite nezvesia z úradu, tak Slovensko skolabuje. Som presvedčený, že po dnešku sa referenda zúčastní 9 z 10 psychiatrov na Slovensku. Oni to vidia odborným okom a vedia, že pacienta treba čo najskôr stiahnuť z verejného obehu,“ končí  status Blaha.

„Koľko ľudí ešte musí umrieť, aby trnavského Pol-Pota konečne zavreli do psychiatrickej liečebne?“ pýta sa Blaha
Počty mŕtvych na Slovensku neklesajú, ba hrozivo stúpajú. Všimol si to aj poslanec Ľuboš Blaha, ktorý to premiérovi, ako vždy, kriticky vykričal na plné ústa. Čítať ďalej
26 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.