Advokát Weis reaguje na neschopnosť Matovičovej vlády: Zriaďujeme občiansku expertnú komisiu
05 | 02 | 2021 I editor01hd
Advokát Peter Weis a jeho partneri sa rozhodli zriadiť nezávislú paralelnú expertnú komisiu ako všeľudový poradný orgán bez právnej subjektivity, ktorý bude informovať občanov o vývoji pandémie na Slovensku, píšu v blogu na stránke advokátskej kancelárie.

Záujemcovia o prácu v komisii môžu vyplniť formulár na stránke akw.sk alebo písať na adresu [email protected]. Práca v komisii je na dobrovoľnej báze a bez nároku na finančnú odmenu.

Primár Jozef Marec upozorňuje: Náš Ostrihaný má nový fetiš - mutáciu
05 | 02 | 2021 | sefredaktor


K rozhodnutiu vytvoriť paralelnú komisiu expertov sa Weis a partneri rozhodli preto, lebo dochádza k mnohým chaotickým, politicky motivovaným rozhodnutiam, ktoré obmedzujú základné ľudské práva a slobody, a to bez toho, aby bol do opatrení zakomponovaný bežný človek, ktorého sa týkajú.

"Zriaďujeme pri našej advokátskej kancelárii ako nezávislý všeľudový poradný orgán bez právnej subjektivity Paralelnú expertnú komisiu. Bude pozostávať výlučne z expertov na rôzne oblasti. Privítame nielen virológov, imunológov, klinických lekárov, ale aj matematikov, fyzikov, štatistikov (nie štatistov), právnikov, ekonómov, ale aj učiteľov, psychológov a napríklad aj poľnohospodárov. Privítame aj bývalých elitných vyšetrovateľov a prokurátorov. Potrebujeme pokryť všetky oblasti, ktoré sú dnešnou situáciou dotknuté," píše Weis.

"Nepichajú nám vakcínu, ale génovú terapiu. V USA po očkovaní zomrelo už 329 ľudí," tvrdí advokát
Známy advokát Peter Weis, z advokátskej kancelárie Weis a Partners sa opäť zapojil do debaty o výhodách, či rizikách používaných očkovacích látok. Prekvapujúce informácie uverejnil na internetovej stránke kancelárie. Čitateľov upozorňuje... Čítať ďalej
31 | 01 | 2021 | Michal Filek


V názve má komisia úmyselne názov expertná, nie protipandemická, pretože bude na základe dostupných dát v reálnom čase popri štátom zriadených komisiách odborne, nezávisle, slobodne, bez akýchkoľvek vonkajších vplyvov verejne informovať o svojom názore na všetky pripravované vládne opatrenia.

Komisia si kladie za cieľ informovať verejnosť o tom, či opatrenia vlády zodpovedajú reálnemu stavu a aktuálnym vedeckým poznatkom. Bude aj informovať verejnosť, či trvá nutnosť vyhlásenia pandemického, respektíve epidemického stavu, či je nutné udržiavať núdzový alebo nedajbože výnimočný stav.

Komisia nemá obmedzený počet členov a garantuje zachovanie úplnej anonymity jej členov, ak si to budú želať. Verejnosť bude poznať početnosť komisie a zoznam odborností v nej zastúpených. Advokátska kancelária nebude do činnosti komisie nijako zasahovať, nebude jej predsedať ani sa podieľať na jej riadení. Bude načúvať jej názorom a tešiť sa, ak bude fungovať.

Primátor Ferenčák o otváraní škôl v podaní Matoviča: Nehoráznosť, absurdnosť a politická zbabelosť
Primátor Kežmarku a poslanec Hlasu Ján Ferenčák má plné zuby chaosu, ktorý sa šíri z úradu vlády. Jeho mesto už bolo pripravené na Covid Automat, no premiér Igor Matovič do všetkého znovu vniesol chaos, píše v statuse na... Čítať ďalej
05 | 02 | 2021 | Petra Demková