Svokor Ficovho syna je pravou rukou mocného filantropa. Aký daňový stimul im predošlý premiér odklepol?
03 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Syn predošlého premiéra Róberta Fica, Michal Fico, si pred viac ako rokom vzal za manželku dcéru Miroslava Čurilla, ktorý je pravou rukou privatizéra a filantropa Milana Fiľu, informuje Plus 7 dní.  Ten skončil v roku 2018 na 4. mieste rebríčka najbohatších Slovákov.


Svadba Michala Fica a Nataši Čurillovej prebehla v Prahe, a to v najutajovanejšom režime. Pravidlá zneli jasne: V prípade, že by niekto svadbu fotil alebo poskytoval o nej informácie verejnosti, bol by minimálne zo sobášu vyhodený.

Svokrom Ficovho syna sa tak stal manažér ružomberského papierenského gigantu, ktorému Ficova vláda odklepla daňový stimul prvýkrát už v roku 2012. Išlo o stimul vo výške 25 miliónov eur. Druhé "daňové prázdniny" dostala ružomberská firma v roku 2016, pričom daňový stimul sa pohyboval vo výške takmer 50 miliónov eur, píše vyššie uvedený portál.

Pedagóg Blaha: Remišová u Fica hanebne prepadla, takéto trdielko ešte na skúške nemal!
Pätnásť poznámok Ľuboša Blahu k televíznej diskusii Remišová - Fico. V poslednej z nich konštatuje, že "Slovensko v čase Covidu nemôžu riadiť mentálne nemehlá". Čítať ďalej
31 | 01 | 2021 | Ivan Brožík