Kňažko: Dosť bolo Matoviča!
03 | 02 | 2021 I Diana Zaťková

"Veď ten Matovič nemá ani gorilu. Ako môže predseda vlády existovať bez poriadnej opice. Nezmôže sa ani na orangutana, šimpanza, makaka alebo aspoň na Kočnerovu opičku!" rozohnil sa vo svojom príspevku pre portál aktuality.sk "bývalý" premiérov priateľ Milan Kňažko.


"Už naozaj stačilo. Matovič hrubo zneuctil solídnu a úctyhodnú tradíciu slovenských predsedov vlád. Čo je to za premiéra, keď nemá poriadnych oligarchov. Tým pádom sa nemá s kým stretávať na desiatom poschodí v hoteli Hilton a potom, samozrejme, nevie, čo má robiť," zamýšľa sa Kňažko nad neprípustnosťou správania súčasného premiéra a pokračuje vo vymenúvaní jeho nedostatkov.

"A tie škandály v zahraničí. Tak on sa stretne s Merkelovou a keď sa pri rozhovore s ňou dozvie, že sa podarilo zohnať testy, tak sa začne baviť o testovaní a dokonca sa pýta na jej názor. A vôbec, baviť sa s Merkelovou bez prítomnosti svojej štátnej radkyne pochádzajúcej z radov solídnej talianskej mafie je minimálne diplomatické faux pas."

Svokor Ficovho syna je pravou rukou mocného filantropa. Aký daňový stimul im predošlý premiér odklepol?
Syn predošlého premiéra Róberta Fica, Michal Fico, si pred viac ako rokom vzal za manželku dcéru Miroslava Čurilla, ktorý je pravou rukou privatizéra a filantropa Milana Fiľu, informuje Plus 7 dní. Ten skončil v roku 2018 na 4. mieste rebríčka... Čítať ďalej
03 | 02 | 2021 | Timotej Dudka


To však zo strany Kňažka nie je všetko. Skonštatoval, že Matovič nie je schopný ani "len únosu vlastného či cudzieho občana", nehovoriac už o "zorganizovaní samovýbuchu auta a postupného likvidovania zúčastnených, ako aj možných svedkov".

Kňažko, samozrejme, nezabudol na nášho bývalého premiéra a pochválil ho: "Pravdu má abstinent Fico, ktorý ako posledný mohykán zachraňuje prezumpciu neviny a právny štát. Nečudo, veď ho dvanásť rokov sám modeloval."

Na záver má Kňažko jednoznačný postoj: "Dosť bolo Matoviča a poďme do predčasných volieb alebo aspoň do referenda. Hurá do toho!"

Najvyšší súd zrušil väzbu sudcu Molnára. Priznal mu vysoké odškodné
Najvyšší súd porušil práva sudcu zadržaného v akcii Búrka. Priznali mu vysoké odškodné. Uznesenie súdu týkajúce sa pokračovania jeho väzby ÚS zrušil a vec vrátil na ďalšie konanie. Informuje o tom portál tvnoviny.sk. Čítať ďalej
03 | 02 | 2021 | Michal Filek