Polonahá chodím so smetím, dopravnú značku som nechápala! Kollárova misska reaguje na škandál
02 | 02 | 2021 I Timotej Dudka
Kamarátka Borisa Kollára (55) Miroslava Fabušová (37) namiesto zotavovania sa autonehode sa postarala o poriadny rozruch. Portálu Expres, ktorý o veci informuje, vysvetlila, prečo pred pár dňami pobehovala polonahá pred domom a premaľovala dopravnú značku.

Nový Čas pred pár dňami informoval o tom, že Miroslava Fabušová, ktorá sa preslávila októbrovou nehodou s predsedom parlamentu Borisom Kollárom, šokovala tým, že vo večerných hodinách pobehovala len v kožuchu a topánkach pred bytom a premaľovala dopravnú značku. "Videla som ju, ako premaľovávala značku nejakú farbou," povedala jedna zo susediek.

Fabušová sa teraz pre Expres.cz pokúsila svoje nepochopiteľné správanie vysvetliť. Značku vraj premaľovala preto, lebo podľa nej nedávala žiadny zmysel a komplikovala jej život. "Tej tabuli som neporozumela, nedávala mi zmysel. Ja som teraz odkázaná na pomoc druhých. Kde má moja fyzioterapeutka zaparkovať?" pýta sa Fabušová.

Misska Borisa Kollára: Fabušová pobehovala polonahá po ulici a premaľovala dopravnú značku
Stále sa dostáva z októbrovej nehody, to jej ale nebráni v tom, aby sa postarala o poriadny rozruch. Modelka Miroslava Fabušová, ktorá sa preslávila ako Kollárova kamarátka z limuzíny, teraz takmer nahá pobehovala pred svojim domom a podľa susedov... Čítať ďalej
30 | 01 | 2021 | Timotej Dudka


Na dopravnej značke bolo vraj uvedené, že tam môžu parkovať len ľudia so súhlasom majiteľov parkovacích miest.

"Jednoducho mi napadlo to zamaľovať. Reagovala som prehnane, uznávam, ale to som ja. Je mi úplne jedno, čo si o tom ostatní ľudia myslia. Našťastie som sa stretla s pozitívnymi reakciami, ľudia ma aj povzbudzovali a hovorili, nech si z toho nič nerobím. Nemusela som to robiť, bolo to hlúpe rozhodnutie, ale ja si za ním stojím," povedala bývalá misska.

"V kožuchu a topánkach chodím bežne so smetím. Teraz si na mňa akurát niekto posvietil, ako v tomto oblečení zatieram dopravnú značku," vysvetlila Fabušová, ktorá priznáva, že teraz už vie, aká reakcia by bola nabudúce vhodnejšia.

"Po porade s ostatnými susedmi som zistila, že by bolo jednoduchšie sa opýtať, či v ten deň nemajú hodinu či dve čas a poskytli by mi svoje parkovacie miesto," povedala Expresu Fabušová, ktorá sa nechala počuť, že aj kvôli incidentu uvažuje o presťahovaní.

Fabušová s novým tetovaním pre Kollára: Sama nezvláda ani základnú hygienu, je odkázaná na iných
Už sú to dva mesiace, od kedy bývala Miss Universe Miroslava Fabušová utrpela počas autonehody vážne zranenia, z ktorých sa zotavuje dodnes. Dôsledkom sú zlámané rebrá a krčný stavec, a tak je pri každodennej základnej hygiene odkázaná na iných,... Čítať ďalej
07 | 01 | 2021 | Timotej Dudka