Blaha: Takého agenta, ako je Lipšic, by chceli nielen USA, ale každá tajná služba
02 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Včerajšieho verejného vypočúvania kandidátov na špeciálneho prokurátora sa zúčastnil aj poslanec Smeru Ľuboš Blaha. Ako priznal na sociálnej sieti, užil si ho najmä v prípade Daniela Lipšica.


Poslanec priznal, že po mesiaci karantény sa mohol konečne dostať medzi svojich, kde ho čakalo milé prekvapenie. Od Roberta Fica dostal knihu o americkej CIA. „Možno sa mi zíde pri ďalšom grilovaní Daniela Lipšica,“ Blaha.

„A dnes má ako advokát prístup k vyšetrovacím spisom prakticky v každej politickej kauze. Asi každá tajná služba by túžila po takomto zamestnancovi,“ komentuje Blaha Lipšica. Dodáva, že včerajšie grilovanie si užil viac ako Lipšic. „Na jeho zdutý pohľad asi nikdy nezabudnem,“ priznáva.

Podľa Blahu Lipšicovi zaplatili americkí daňoví poplatníci dva semestre štúdia v USA a vôbec nič za to nechceli. Aj za podporu Bushovej kriminálnej vojny v Iraku ako jediný minister KDH zahlasoval Lipšic len tak "z čírej chuti zabíjať státisíce ľudí,“ konštatoval poslanec.



 

 

Podľa Blahu nesmieme odovzdať bezpečnostné zložky štátu do rúk Lipšicovej skupinky. Nesmieme odovzdať spravodlivosť na Slovensku ľuďom, ktorí nenávidia Slovensko a ktovie, komu slúžia.

Blaha priznal, že v Smere už finišujú s prípravou petičnej akcie za vypísanie referenda o predčasných voľbách. „Matovičov koniec sa blíži, som o tom presvedčený. Už stačilo tohto protislovenského teroru,“ tvrdí poslanec.

„Koľko ľudí ešte musí umrieť, aby trnavského Pol-Pota konečne zavreli do psychiatrickej liečebne?“ pýta sa Blaha
Počty mŕtvych na Slovensku neklesajú, ba hrozivo stúpajú. Všimol si to aj poslanec Ľuboš Blaha, ktorý to premiérovi, ako vždy, kriticky vykričal na plné ústa. Čítať ďalej
26 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.