Dare Rolins praskli nervy: Zatiahli do toho aj jej dcéru, toto si nenechá!
01 | 02 | 2021 I Timotej Dudka
Dara Rolins (48) prešla mnohými estetickými zákrokmi a operáciami. Vlani si dopriala úpravu nosa, z ktorej fanúšikovia od radosti netancovali. Proti neutíchajúcej kritike, do ktorej bola zatiahnutá aj jej dcéra, musela Dara rázne zakročiť, píše Blesk.

Ukrajinské hlavné mesto Kyjev je rajom plastických operácií a estetických zákrokov. Podľa fanúšikov by sa však Dara Rolins mala nabudúce vložiť do rúk niekomu schopnejšiemu, pretože to, čo s jej nosom urobili odborníci z východu, je podľa nich hodné reklamácie.

Speváčkina upravená nosná priehradka sa stala témou číslo jedna a nespokojní fanúšikovia Daru kritizujú, že si už vôbec na seba nepodobá, hoci sa operácia uskutočnila zo zdravotných dôvodov. Dokonca do toho zatiahli jej dcéru Lauru. Pýtali sa totiž, čo na to dievčatko hovorí.



To už autorka hitu Ver mi nevydržala a hodila na Instagram obsiahle vyjadrenie ku kauze "nos". "Toľkým ľuďom leží ten môj nos v žalúdku. Nechápem, čo tam robí. Dokonca sa nedávno nejaká pani v komentároch starostila, či s tým, ako je príšerný, nemá problém aj moja dcéra. Takže k veci - mojej Lole je môj nos úplne voľný. Miluje ma, aj keby som mala na hlave miesto neho chvost," odpovedala Rolins anonymnej kritičke.

Dara pokračovala vysvetlením, prečo si nos toľkokrát nechala upravovať. "Už v detstve so mnou naši chodili do nemocnice v Banskej Bystrici, kde sa snažili vyriešiť môj fatálny problém s dýchaním." Nápravy zdravotného úskalia sa nedočkala ani v Los Angeles, ani v Madride. Pomohli až odborníci v Kyjeve.

"Môj problém sa tam vyriešil a ja konečne dýcham pravou aj ľavou dierkou, zhlboka a ľahko, tak ako som si vždy priala," dodala. Speváčka uznala, že podoba jej nosa sa nenávratne odchýlila od pôvodného tvaru, vďaka slobodnému pocitu pri dýchaní jej však nezáleží na tom, či sa teraz niekomu páči menej viac, alebo snáď dokonca vôbec.

Dara Rolins si užíva v Tatrách! Porušujete vládne nariadenia, besnia Slováci
Tá to zase schytala! Kým si Dara Rolins (48) vo Vysokých Tatrách žije svoju rozprávku, miestni obyvatelia sú od zlosti bez seba. Speváčku, ktorá na lyžiarsku túru vyrazila so svojimi priateľmi, označili za sebeckú a nezodpovednú celebritu, píše... Čítať ďalej
25 | 01 | 2021 | Timotej Dudka