Takmer tretina opýtaných si myslí, že smrť generálna Lučanského nikdy nebude pravdivo objasnená
31 | 01 | 2021 I Ivan Brožík

„Ktoré z nasledujúcich tvrdení, ktoré sa týkajú úmrtia Milana Lučanského, najviac zodpovedá Vášmu názoru na túto udalosť?“ Takúto otázku položila agentúra FOCUS 1005 respondentom v dňoch 12.-19.1.20021 v prieskume pre TV Markíza, píšu Aktuality.sk


Portál aktuality.sk podrobne odpovede rozpracoval a analyzoval. Vo výsledku konštatoval:

"To, že mala odstúpiť ministerka spravodlivosti Mária Kolíková (Za ľudí) si myslí 16,8 percenta opýtaných." znie prvá informácia.

"Odpoveď, že opozícia zneužíva tento prípad na vytĺkanie politických bodov zvolilo 9,7 percenta respondentov. Ďalších 28,1 percenta si myslí, že je potrebné si počkať na závery vyšetrovania a nerobiť predčasné závery." Informujú ďalej o výsledku prieskumu Aktuality.sk. A dodávajú, že "až 28,9 percenta si ale myslí, že za súčasnej vlády sa nepodarí zistiť skutočná pravda."



Nové odhalenia: Lučanský musel dostať bitku, tvrdí traumatológ
Šokujúca správa. Reportéri z RTVS ukázali Lučanského lekárske záznamy nezávislému traumatológovi: „Ide o typický úraz po bitke, po dobre mierenom údere do oka,“ tvrdí Čítať ďalej
29 | 01 | 2021 | Gabriel Matta


"Veľké rozdiely sú podľa očakávania v postojoch koaličných a opozičných strán. V prípade voličov Hlasu-SD si 28,2 percenta respondentov myslí, že šéfka rezortu spravodlivosti mala odstúpiť a 39,8 percenta pochybuje, že pravda vypláva na povrch už počas pôsobenia tejto vlády. Len 22,4 percenta voličov Pellegriniho partaje sa prihovára za to, aby sa počkalo na závery vyšetrovania a nerobili sa predčasné závery. Naopak, túto možnosť si ako odpoveď zvolilo 59 percent opýtaných spomedzi voličov OĽaNO." porovnávali Aktuality.sk.

"Zaujímavé je ale, že len 17,3 percenta respondentov z tejto skupiny si myslí, že opozícia zneužíva smrť Lučanského na zbieranie politických bodov. Pozoruhodný je aj výsledok medzi voličmi koaličných strán Sme rodina a Za ľudí. Možnosť odpovedať, že skutočnú pravdu o tejto udalosti sa za súčasnej vlády nespoznáme, označilo 17,7 percenta voličov Kollárovcov a 19,2 percenta voličov strany Veroniky Remišovej." dodáva na záver citovaný web.

Možno nie je na škodu pridať aj dnešný výrok Eduarda Chmelára v statuse na sociálnej sieti, ktorý sa tiež tak - akosi vzťahuje k tomuto prieskumu a jeho výsledkom: "Tak ako za Fica platilo "skutok sa nestal", tak za Matoviča platí "skutok sa stal, no a čo".

Právny zástupca rodiny Lučanských sa nesmie zúčastňovať na práci vyšetrovacej komisie a mainstream ho tvrdo scenzuroval - (video)
"Prečo nie je záujem informovať verejnosť, prečo nie je záujem, aby splnomocnený zástupca rodiny generála Lučanského mal prístup k úkonom vyšetrovacej komisie, zriadenej ministerstvom spravodlivosti?" pýta sa v statuse na sociálnej sieti právny... Čítať ďalej
15 | 01 | 2021 | Ivan Brožík