O romániku zosnulého Štaidla a ešte neplnoletej Dary Rolins hovorila pred časom aj Bartošová!
31 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Dnes je pre česko-slovenský umelecký svet naozaj smutný deň. Okrem obľúbeného herca Andreja Hryca (†71), ktorý podľahol leukémii, zomrel aj uznávaný český hudobník Ladislav Štaidl (†75), ktorý podľa dostupných informácií podľahol vírusu Covid-19, informujú Topky.


Štaidlova záľuba v ženách nie je žiadnym veľkým tajomstvom, o čom by vedela rozprávať aj zosnulá Iveta Bartošová(†48), s ktorou splodil syna, dnes už 24-ročného Artura. Bartošová však jedného dňa prehovorila aj o Štaidlovom romániku s Darou Rolins, ktorá podľa Ivetiných slov v tom čase ešte nebola ani len plnoletá a ktorú Iveta nahradila v Štaidlovej spálni.

„Boli spolu dlho. Začali si spolu na zájazdoch a potom si ju bral do Apolinářské. O tom, ako tam za ním dochádza, mi v čase, keď sme ešte boli len kolegovia, dokonca rozprával. Vtedy to ešte nebol jeho dom, mal tam iba tú garsónku. Taký brloh, kam si bral dievčatá, ako už som o tom hovorila - Daru Rolincovú, Jitku Zelenkovú a všetky ostatné. Keď sme sa do seba s Láďom zamilovali, povedal mi, že to s Darou ukončil. Viem, že neklamal," uviedla Bartošová vo svojej knihe Neměla jsem se narodit.

Bartošovej ex Ladislav Štaidl (75) bojuje o život, dýcha pomocou prístrojov
Celá rodina sa modlí. Skladateľa a podnikateľa Ladislava Štaidla (75) musel syn Artur (24) nechať vo štvrtok previezť do nemocnice. Jeho otec sa nakazil covidom a nemohol sa vôbec hýbať, informuje portál Blesk. Čítať ďalej
13 | 01 | 2021 | Timotej Dudka


„Koľkokrát som za ním prišla do Jevan točiť a Darinka prišla z izby vyspinkaná, vyfúkané vlásky. A Láďova manželka Aňa bola totálne namol. Tam sa diali strašné veci. On si tam normálne vodil iné ženské ... Musela strašne trpieť. Láďa mal niekoľko mileniek súčasne. V tej dobe som to len sledovala a hovorila si: Preboha, to je niečo strašné," uviedla Bartošová.

O Darinke prehovoril aj sám zosnulý hudobník. „Veľký milostný príbeh som prežil s Darinkou Rolincovou v čase, keď som sa prestal deliť o posteľ so svojou ženou. Najskôr ma to dievčatko uhranulo obrovskou dávkou muzikálnosti, neskôr tiež nečakanou sexualitou," uviedol muzikant, čo Dara poprela.

Najvyšší stupeň primitivizmu a egoizmu, vysmievania sa nám! Kucherenko sa obula do Dary Rolins
28 | 01 | 2021 | Timotej Dudka