"Matovič podvádzal a bude podvádzať," poukazuje na premiéra Štefan Harabin
31 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Štefan Harabin, bývalý minister spravodlivosti a predseda najvyššieho súdu, sa opäť prejavil ako premiérov kritik. Matovič podľa neho podvádza aj tým, že v Európe má podporu na jeho covid diktatúru.


Bývalý predseda Najvyššieho súdu je známy tým, že po právnej stránke kritizuje všetko, čo súčasná koalícia, a najmä premiér Matovič, robí, podľa neho, protizákonne. Tak je tomu aj teraz keď vo svojom statuse na sociálnej sieti poukazuje na to, že podľa parlamentného zhromaždenia Rady Európy vakcína proti koronavírusu nie je povinná.
Vakcína nie je povinná a členské štáty EÚ musia chrániť občanov pred diskrimináciou

Harabin je presvedčený, že Igor Matovič podvádzal (okrem iného i ako plagiátor). „Podvádza a bude podvádzať. Posledne i tým, že v Európe má podporu na Covid diktatúru,“ píše hneď na začiatku a dodáva, že „parlamentné zhromaždenie Rady Európy vyzýva uznesením č. 2361 / 2021 členské štáty EÚ aby: Informovali svojich občanov, že vakcína NIE JE povinná a chránili občanov pred diskrimináciou, ktorí nebudú očkovaní z dôvodu možných zdravotných rizík alebo z vlastnej vôle.“



Podľa Štefana Harabina je potrebné poznamenať, že Rada Európy je samostatný orgán a nemá nič spoločné s Európskou radou, ktorá je orgánom EÚ. „Covid-19 vaccines: ethical, legal and practical considerations [File : resolution 2361.pdf]. Materiál prekladala Jennifer de Temmerman, ktorá je europoslankyňou za politickú stranu Macrona a v europarlamente je členom frakcie Aliancia liberálov a demokratov za Európu (ALDE). Zo Slovenska je jeho členom strana PS, predtým bola jej členom aj SaS,“ konštatuje v závere Harabin.

„Matovič s Mikasom a spol. nastolili v našej vlasti právnu anarchiu,“ varuje Štefan Harabin
Slovenskom už pár dní rezonuje výzva sudcov, advokátov a rozličných právnikov, ktorí nesúhlasia nielen s mnohými krokmi tejto vlády, ale aj s plánovanými úpravami súdnej mapy ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej. Čítať ďalej
21 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.