Zuzana Belohorcová opäť uteká pred covidom! Kam to bude tentokrát?
30 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Kvôli situácii okolo pandémie a divokému dianiu okolo protestov Black Lives Matter sa musela Zuzana Belohorcová (44) aj s celou svojou rodinou presťahovať z USA do Európy. Pred zákernou chorobou však neunikla ani v Španielsku, píše portál Blesk.


Na sociálnych sieťach bývalej moderátorky erotických relácií by to skoro budilo dojem, ako by sa pandémia vírusu Covid-19 v Marbelle, kde známa plavovláska žije, netýkala. Lockdown, podobný tomu nášmu, tam mali naposledy na jeseň minulého roka, a tak si doteraz Zuzana Belohorcová bezstarostne užívala prechádzok po pláži, nádherne vyzerajúceho jedla či spoločnosti priateľov, krtorí sa na snímkach len málokedy kryjú rúškom. Okrem toho tiež odcestovala "na otočku" na Slovensko, na oslavu maminých narodenín.

Avšak už aj v Španielsku vydali nové nariadenia, platné zatiaľ 14 dní. "Od dnešného dňa máme tvrdší režim aj u nás v Andalúzii," povzdychla si Zuza na Instagrame.



Okrem zákazu pohybu medzi okreskami, ktorý tu platí už dlhšiu dobu, sa pridali ďalšie nariadenia. "Reštaurácie, fitká a obchodné centrá dostali stopku," sťažovala sa pôvabná blondínka, ktorá svoje dokonalé krivky tvaruje práve v posilňovniach. "Skvelé info ale je, že školy fungujú naďalej v klasickom režime, a tiež všetky vonkajšie aktivity, ako je tenis, golf a tak ďalej. Musíme len dúfať, že bude lepšie," dodala optimisticky.

Situácia je pre ňu a jej manžela Vlastimila Hájka (45) pomerne nepriaznivá. V Amerike im bola zdrojom príjmov nehnuteľnosť, ktorú prenajímali. Tú ale po odchode z Miami predali. Apartmánovú vilu kúsok od pláže South Beach zakúpili manželia za niečo cez 800 tisíc eur, k predaju ju však po náležitom vyšperkovaniu ponúkli za niečo cez 2 milióny eur. Okrem toho Belohorcová nedávno priznala, že jej mužovi, ktorý si na Floride zvykol na neustále horúce počasie, je v Marbelle zima. Denníku Nový čas prezradila, že zvažujú presun na Tenerife, kde je o pár stupňov viac.

Blondína s výrazným dekoltom je ale s variantou ďalšieho sťahovania na vážkach. Ich ratolesti, syn Nevio (7) a dcérka Salma (začiatkom februára 11), si už zvykli na nové prostredie, a tiež sa úspešne začlenili do školského kolektívu. A ona sama sa vraj za ostrovný typ nepokladá. Nápad napriek tomu nezmietla zo stola. "Manželovi som povedala, že tam poletíme a pozrieme sa," nechala sa počuť. Ani od covidu by si však na Kanárskych ostrovoch neodpočinuli. V posledných dňoch im tam totiž zásadne pribudli počty nakazených.

Drsné slová Belohorcovej o novej vakcíne! Šírite strach a dezinformácie, pustili sa do nej fanúšikovia
Zuzana Belohorcová (44) pred pár dňami oznámila smrť amerického lekára, ktorý priviedol na svet jej syna Nevia (7). V príspevku na sociálnej sieti tvrdila, že zabiť ho malo očkovanie proti covidu. Netrvalo dlho a blondínka to schytala zo všetkých... Čítať ďalej
14 | 01 | 2021 | Timotej Dudka